Irina Fodor, clipe de groază la America Express. De ce și-a dorit să revină cât mai repede acasă

Irina Fodor s-a confruntat cu adevărate peripeții în timpul filmărilor pentru America Express 2023. Prezentatoarea a mărturisit că, din cauza celor întâmplate pe Drumul Soarelui, și-a dorit să revină mai devreme acasă.

Irina Fodor, prezentatoarea America Express / foto: Social media
Irina Fodor, prezentatoarea America Express / foto: Social media

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei, soția lui Răzvan Fodor a mărturisit că soarele puternic i-a provocat o alergie de zile mari. De asemenea, au mai existat câteva motive pentru care și-a dorit să vină mai repede acasă.

Irina Fodor: „Nu aveam voie să ne dăm jos din mașini”

Frumoasa prezentatoare de televiziune a mărturisit că experiența America Express 2023 nu a fost deloc una ușoară. Pe lângă problema cauzată de soarele puternic, nu a putut să nu resimtă panica produse de autoritățile locale, cu privire la diverse catastrofe naturale care se puteau întâmpla și despre care erau anunțați. 

„Nici nu știu în ce ordine să le iau. Să fi fost cutremurele? Sau nenumăratele mesaje primite pe telefon din partea autoritătilor locale, cu privire la erupția unui vulcan? Sau alunecările de teren? Drumurile patrulate de gherile, pe care nu aveam voie să ne dăm jos din mașini nici ca să mergem la toaletă? Mda… au fost câteva ocazii”, a mărturisit Irina Fodor, potrivit unica.ro.

Sezonul 6 America Express, cel mai „provocator” de până acum 

Aceasta și-a continuat mărturisirile și a punctat faptul că, dintre toate cele 6 sezoane, în ciuda faptului că toate au fost unice, ultimul l-a putut compara, pe baza experiențelor, cu „un thriller foarte bun”. 

„Farmecul acestui proiect tocmai acesta e: nici un sezon nu are cum să semene cu altul, DAR sezonul șase a ieșit în evidență prin nivelul de adrenalină mult mai ridicat, din cauza zonelor pe care le traversăm. Fie că a fost vorba de fenomene ale naturii: cutremure, alunecări de teren, activitate vulcanică, fie că a fost vorba de oamenii care trăiau în zonele prin care treceam noi, tot timpul a existat ceva care ne-a ținut alerți. Dacă vreți, putem să comparăm sezonul șase cu un thriller foarte bun.”, a adăugat Irina Fodor, pentru sursa amintită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net