Răzvan Fodor, reacție fabuloasă la sosirea Irinei Fodor de la America Express: „Mânca-ți-aș gura ta!”

Ultima actualizare:

Aventura America Express s-a terminat! Cei implicați în celebrul show de televiziune au fost așteptați cu sufletul la gură de cei dragi, după cele două luni în care au fost plecați într-o călătorie memorabilă. Cel mai nerăbdător a fost simpaticul Răzvan Fodor (48 de ani). Uite cum a reacționat vedeta când soția sa, Irina, s-a întors de la America Express. Momentul i-a impresionat enorm pe fani.

Răzvan Fodor, reacție fabuloasă la sosirea Irinei Fodor / Foto: Arhiva Click!
Răzvan Fodor, reacție fabuloasă la sosirea Irinei Fodor / Foto: Arhiva Click!

Răzvan Fodor cu siguranță este mai fericit ca niciodată! După ce două luni a rămas singur acasă, frumoasa lui soție, Irina Fodor, a terminat filmările pentru America Express și s-a întors pe meleagurile românești. Prezentatorul TV a așteptat-o nerăbdător la aeroport, iar apoi a postat momentul savuros pe rețelele de socializare.

Răzvan Fodor, reacție fabuloasă: „Cel mai fericit bărbat de pe Magheru eu sunt”

După ce Irina Fodor a revenit de la America Express, unde a stat timp de două luni, ea a fost așteptată în aglomerația de la aeroport chiar de soțul ei. Răzvan Fodor a radiat de fericire și a ținut să le arate asta și fanilor, publicând un videoclip pe pagina sa personală de Instagram, mai exact la secțiunea InstaStory, declarându-se „cel mai fericit bărbat”.

„Cel mai fericit de pe Magheru! Mânca-ți-aș gura ta. Iubita mea. Cel mai fericit bărbat de pe Magheru eu sunt. Mi-a venit franțuzoaica. Vă doresc să trăiți și voi treaba asta”, a transmis Răzvan Fodor în videoclipul pubicat pe rețelele sociale.

Ce a făcut Răzvan cât Irina a fost plecată

Răzvan Fodor a radiat de fericire când și-a văzut soția / Foto: Instagram
Răzvan Fodor a radiat de fericire când și-a văzut soția / Foto: Instagram

În ciuda faptului că prezentatorul TV a făcut față cu brio provocărilor pe care le-a întâmpinat cât soția sa a fost plecată, acesta abia aștepta să își revadă jumătatea. 

„Am de așteptat, undeva la sfârșitul lunii iulie de-abia se întoarce și până atunci eu am în grijă copilul, cățelul, purcelul, casa, mâncarea, educația, niște meditații și tot așa. Mă descurc și fii-mea deja e un pic mai mare, adică își face și ea foarte multe lucruri singură la 12 ani, dar, na, trebuie să o supraveghez…

Cu Irina vorbesc în fiecare zi în funcție de fusul orar care este între noi. E prea la capătul pământului ca să o vizitez și nu am de ce pentru că ei acolo filmează, nu e distracție”, ne declara Răzvan, cu ceva timp în urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net