Ce face Răzvan Fodor acasă, în timp ce Irina e plecată la America Express. Cum se descurcă singur

#Exclusiv Click!

Răzvan Fodor (47 ani) are proiecte noi și frumoase și a fost cooptat de Petre Năstase în distribuția filmului de lungmetraj Retreat Vama Veche, lucru care i-a plăcut la nebunie. Nu de alta dar în această comedie a jucat alături de prietenii săi, printre care Ada Condeescu, Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Și chiar dacă nu a filmat în Vama Veche și doar la București, Fodor s-a bucurat din plin de vibe-ul frumos de pe platourile de filmare și de colegii săi pe care i-a revăzut cu această ocazie.

Aici nu știu cum s-au așezat planetele, dar, da, m-a sunat Petre Năstase. Ultimul clip pe care l-am făcut cu trupa Krypton l-am făcut cu Petre Năstase și asta se întâmpla în 2004... Probabil, văzând gașca și-a adus aminte că suntem prieteni...  Eu am de jucat cel mai mult cu Ada Condeescu și mă bucur că sunt cu familia mea, ca să zic așa, cu Popeasca și cu Vâlcan. Mai sunt Vasile Calofir, Daniel Nuță, cu toți am câte o poveste de pe undeva, adică ne-am întâlnit pe la niște mese cumva și am niște amintiri minunate. În film eu sunt viitorul soț al Adei, numai că povestea se complică...", povestește Răzvan Fodor.

Se gospodărește singur timp de 2 luni

Prezentatorul TV și actorul a rămas singur acasă timp de două luni  pentru că frumoasa lui soție, Irina Fodor, este plecată undeva la capătul pământului, acum aflându-se prin Ecuador, pentru filmările de la Antena 1.

Cum se descurcă Răzvan Fodor singur acasă, fără soția lui  plecată la filmările pentru America Express? Face față cu brio tuturor provocărilor zilnice dar abia așteaptă să i se întregească familia și să își ia revanșa cu o binemeritată vacanță alături de jumătatea lui cu care ține legătura zilnic și vorbește la telefon, în funcție de diferența de fus orar dintre locațiile în care se află acum Irina Fodor.

Am de așteptat, undeva la sfârșitul lunii iulie de-abia se întoarce și până atunci eu am în grijă  copilul, cățelul, purcelul, casa, mâncarea, educația, niște meditații și tot așa. Mă descurc și fii-mea deja e un pic mai mare, adică își face și ea foarte multe lucruri singură la 12 ani, dar, na, trebuie să o supraveghez… Cu Irina vorbesc în fiecare zi în funcție de fusul orar care este între noi. E prea la capătul pământului ca să o vizitez și nu am de ce pentru că ei acolo filmează, nu e distracție”, povestește Fodor, de la care am aflat și cât de des gătește acasă pentru fiica lui, Diana.

Gătesc! avem tot timpul mâncare, de fapt, eu cu asta îmi bat capul, să fie în fiecare zi mâncare proaspătă. Cam în fiecare zi gătesc ceva sau ceva care să se mai poată mânca maxim a doua zi. Fii-mea nu e pretențioasă deloc pentru că am fost și eu și Irina destul de sănătoși la cap și nu i-am dat alternative. Asta este greșeala numărul 1 a părinților! Părinții dau alternative copiilor, dacă nu mănâncă nici de-aia, nici de-aia , nici de-aia, sigur vrea o pizza, ori treaba asta nu se face”, spune Fodor hotărat!

Pleacă în vacanță cu barca cu Adela Popescu și Radu Vâlcan

În vacanța de vară, Răzvan Fodor spune "Da" aventurii! Așa că a decis ca atunci când i se reunește familia și soția sa, Irina, se întoarce acasă de la filmările pentru America Express să plece alături de bunii săi prieteni, Adela Popescu și Radu Vâlcan, într-o frumoasă aventură de adulți...cu barca.

Imediat după ce terminăm filmul și când se întoarce și Irina la sfârșitul lui iulie, plecăm cu barca cu Popeasca și cu Vâlcan. Pentru ei e pentru prima oară, eu am fost deja de 7 ori și i-am atras în povestea asta, așa că anul ăsta își lasă copiii acasă și vin cu noi, ca să îi distrez eu în stilul "Fodor style",  mai spus Fodor pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net