Răzvan Fodor, gest sublim pentru fiica lui! A cucerit toate mamele din România: „Ce caut în viața asta, care îmi e rostul...”

Ultima actualizare:

Celebrul cântăreț și actor român Răzvan Fodor a postat un mesaj emoționant, cu ocazia celebrării zilei de naștere a fiicei sale, care a împlinit vârsta de 12 ani. Atât fanii, cât și colegii de breaslă din viața cântărețului au răspuns cu urări de bine pentru cea mică. 

O prezență obișnuită pe ecranele din casele românilor, Răzvan Fodor a sărbătorit, alături de familia sa, aniversarea fiicei sale, în vârstă de doar 12 ani. Un nume cunoscut pentru fiecare român, Răzvan Fodor are o carieră impresionantă, în mai multe domenii. Fie că este vorba despre succesele sale în lumea muzicii, sau diversele roluri pe care le-a interpretat, fiecare român îi poate recunoaște numele. Mai ales după succesul acestuia la emisiunea fenomen „Asia Express”, unde a și fost câștigător, în 2020.

În postarea sa de pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Diana, Răzvan Fodor vorbește despre cât de mult înseamnă aceasta pentru el

 „Nu cred că sunt singurul care și-a pus, din adolescență și până la maturitate, tone de întrebări despre cine sunt, ce caut în viața asta, care îmi e rostul, ce scop am, și altele din seria existențialelor…acum 12 ani, am aflat taina! La mulți ani, copil frumos!”, precizat Răzvan Fodor în rândurile care acompaniază pozele alături de familia sa.

Mai multe vedete răspund postării lui Răzvan Fodor

Acesta spune, în cadrul aceleiași postări, că nu a aflat răspunsul acestor întrebări decât în urmă cu 12 ani, odată cu nașterea fiicei sale, căreia îi și urează la mulți ani. Deși se confruntă cu un program încărcat, familia rămâne întotdeauna prioritatea numărul 1 pentru artist, încheindu-și postarea de pe Instagram cu hashtag-ul „#familyfirst”, adică, în traducere, familia înainte de toate.

În urma postării, atât colegii de breaslă, cât și fanii care îl urmăresc pe artist pe Instagram, au avut urări de bine pentru familia lui Răzvan Fodor. Printre aceștia se numără nume sonore din România, cum ar fi Adela Popescu, Elena Mogîldea-Cernea și Dana Rogoz, care au urat la mulți ani fiicei artistului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net