Clipe de panică pentru Irina Fodor, la doar câteva ore după ce a aterizat în America: „N-a fost prea drăguț”

Ultima actualizare:

Irina Fodor, gazda reality-show-ului „America Express”, a traversat clipe de panică, la scurt timp după aterizarea în America. Ea a plecat cu o zi înaintea concurențiilor, împreună cu toată echipa tehnică. În zorii zilei de marți, 23 mai, Răzvan Fodor și-a condus soția la aeroport, cu destinația America de Sud, unde va petrece două luni de zile, filmând pentru sezonul 6 „America Express”. Deși călătoria a decurs fără probleme, aceasta a întâmpinat un eveniment primejdios, pe care l-a împărtășit cu admiratorii ei din mediul online. 

Irina Fodor, panică la doar câteva ore după ce a ajuns în America / foto: Instagram
Irina Fodor, panică la doar câteva ore după ce a ajuns în America / foto: Instagram

În urmă cu mai bine de cinci ore, pe contul de Instagram al Irinei Fodor, în secțiunea InstaStory, internauții au dat peste o postare în care vedeta de la Antena 1 anunța că a fost „întâmpinată” de un cutremur de 6,6 grade.

Irina Fodor, clipe de panică la scurt timp după aterizarea în America!

Prezentatoarea „America Express” a trecut prin momente extrem de agitate, în America de Sud, la scurt timp după aterizare, când notificarea din telefon îi arăta existența unui cutremur de 6,6 grade.

„Așa întâmpinare? Ce să zic, n-a fost prea drăguț lui. Mai dormi acum, dacă mai poți”, transmitea în social media Irina Fodor, din America.

Fotografia postată de Irina Fodor, în secțiunea InstaStory / foto: Captură InstaStory
Fotografia postată de Irina Fodor, în secțiunea InstaStory / foto: Captură InstaStory

Răzvan Fodor, din nou fără soția sa 

Pe contul de Instagram, Răzvan Fodor și-a împărtășit trăirile și emoțiile pe care le resimte odată cu plecarea soției sale de acasă, în America, unde va sta vreme de două luni de zile. 

Răzvan Fodor, mesaj emoționant la scurt timp după plecarea Irinei / foto: Instagram
Răzvan Fodor, mesaj emoționant la scurt timp după plecarea Irinei / foto: Instagram

„În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni, după ce se termină America Express, sezonul 6.

Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea: 6 luni de Asia&America Express la ea, 2 luni de Asia Express la mine, încă 2 luni de Chefi fără Limite la ea, așadar, adunat, avem un an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume.

Partea bună este că ne iubim meseria, că proiectele astea sunt spectaculoase, pline de experiențe și amintiri greu de obținut altfel, dar…tot mi-e dor de ea. Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă!

Baftă concurenților de anul acesta, cea mai bună echipă să câștige! Vă așteptăm cu povești noi din America de Sud!”, a fost mesajul lui Răzvan Fodor, postat pe Instagram, la scurt timp după plecarea Irinei Fodor. 

image
image
image
image
image
image
dan ursa jpeg
gabriela cristea emisiun jpg
bruce willis talullah instagram jpg
elena Gheorghe adela popescu instagram jpg
dana Budeanu maurice munteanu jpg
banner gina pistol smiley png