Aventura „America Express”, la final: concurenții au revenit acasă! Cleopatra Stratan: „Nu aș mai repeta experiența”

Ultima actualizare:

S-au terminat filmările la „America Express-Drumul Soarelui”. Timp de aproape două luni, cele 9 echipe, formate din perechi de vedete, au trăit aventura vieții lor în America Latină. Concurenții s-au întors acasă, zilele trecute, iar unii dintre ei au început să dea din „casă”!

Aventura „America Express” s-a terminat pentru cele nouă echipe de concurenți, care s-au întors, zilele trecute, acasă. Filmările au avut loc timp de aproape două luni de zile în Columbia, Ecuador și Argentina.

Concurenții au revenit acasă sleiți de puteri. Unii au rămas chiar cu gust amar după experiența grea din competiție.

Deși au contracte stufoase, pe zeci de mii euro, cu interdicții dure, și nu au voie să scoată o vorbuliță din „bucătăria” internă a show-ului, unii concurenți s-au cam riscat și au făcut live-uri pe rețelele de socializare, imediat cum au ajuns în țară.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu au putut sta prea mult departe de telefon. Odată ce s-au întors în țară, au dat o pertecere pentru ziua lui Edi, care a împlinit 26 de ani, și apoi au început să posteze anunțuri că au revenit din marea aventură a vieții lor.

Ne-am întors din America Express, pot să spun că a fost o experiență interesantă. O experiență mixtă, pe care nu o vom mai trăi niciodată. A fost greu, dar a fost și frumos. Ne-a fost dor de tot, de stat cu telefonul în mână, de familii, de stat în studio, de prieteni, de absolut orice!”, au scris Cleo și Edward Sanda, la unison, pe conturile lor de socializare.

Curajoasă, Cleopatra a făcut și un live, în care a „dat din casă” atât cât s-a putut. Artista a catalogat competiția din America Latină ca fiind o experiență foarte dificilă, pe care nu ar mai încerca-o niciodată în viața ei.

Cleopatra Stratan: „Eu și Edi nu ne-am certat! Experiența asta ne-a întărit relația”

Ne-am întors cu toții, s-au terminat filmările. Dacă mă întrebați acum, mi-a plăcut și nu prea! Nu mă așteptam să fie așa de greu, foarte greu a fost. Bine, totuși, că ne-am întors teferi și vii acasă. Prea multe nu pot să spun din ce s-a întâmplat acolo.

Pot spune, însă, că experiența asta ne-a întărit relația, nu ne-am certat, dimpotrivă! Oricum, Edi era singurul om din viața mea cu care puteam să trec prin asta și mă bucur că am mers cu el.

Ne-am înțeles cu toții foarte bine, cu toate echipele. A fost un super casting și am rămas prieteni cu toții. Am dat vreo 2-3 kilograme jos, dar eu eram slabă și când am plecat de acasă, așa că nu se observă foarte tare.

Nu aș mai repeta experiența asta, nu vreau să mă mai întorc în America de Sud, poate doar în cea de Nord. Am mers în Columbia, Argentina, pot spune că totul era nou, absolut nou ca și experință. Nu am mai întâlnit așa ceva până acum.

Mai aveți răbdare până în toamnă, în două luni se va difuza show-ul!”, a dezvăluit Cleopatra Stratan, într-un live, realizat pe Instagram, ferindu-se totuși să dea foarte multe amănunte din culisele show-ului, ce va fi difuzat în toamnă, la Antena 1.

Ce dilemă are Edward Sanda după „America Express”?

Soțul ei, Edward Sanda, a venit însă cu o mare dilemă de la „America Express”.

Mi-a crescut părul și nu știu dacă să-l las lung sau mă tund. Mă bucur că ne-am întors cu bine, o să fac o piesă nouă, în curând, cu Theo Rose. Trebuie să mă readaptez cu tot, să-mi reiau viața de artist!”, a cerut artistul părerea internauților.

Răzvan Fodor, topit de  dorul soției, irina Sursa Instagram
Răzvan Fodor, topit de dorul soției, irina Sursa Instagram

Răzvan Fodor, în lacrimi după Irina: „Mi-a venit franțuzoaica acasă!”

Răzvan Fodor a mers și el la aeroport să-și întâmpine soția, pe Irina, prezentatoarea show-ului, care a stat două luni de zile plecată de acasă.

Sunt cel mai fericit bărbat de pe Magheru. Mi-a venit franțuzoaica acasă! Uite câte bagaje are cu ea. Vă doresc să trăiți și voi treaba asta!”, a exclamat Fodor, pe drumul de la aeroport spre casă.

Odată ajunsă acasă, Irina a sărit în brațele fiicei sale și s-a jucat, minute în șir, cu cățelul familiei.

Iuliana Pepene s-a întors la "Obseevator" Sursa: Instagram
Iuliana Pepene s-a întors la "Obseevator" Sursa: Instagram

Iuliana Pepene s-a întors la pupitrul „Observatorului”! Sonia Simionov a plecat la mare!

Iuliana Pepene, care a făcut echipă la „America Express” cu Sonia Simionov, a anunțat și ea că a revenit la pupitrul „Observatorului”, a doua zi de dis-de-dimineață, după întoarcerea din America Latină.

Las aici o poză cu mine ciufulită, dintr-o escală la Amsterdam. Mi-e dor de casă! Mi-e dor de România. Țineam să consemnez! N-am simțit niciodată mai tare lucrul acesta! Mi-e dor de muncă…

Și ne vedem dimineața la știri, la «Observator Antena 1», pentru că nu mai am niciun fel de răbdare”, a spus Iuliana Pepene, pe pagina personală de Instagram.

Sonia Simionov a preferat să dea, însă, o fugă la malul Mării Negre, ca să se relaxeze după dificila competiție.

Și Iulia Albu și-a anunțat revenirea

Iulia Albu și-a anunțat și ea revenirea în țară, postând pe contul de Instagram hainele șic pe care le-a purtat în timpul competiției din America Latină.

Cele 9 echipe care au plecat la „America Express – Drumul Soarelui” au fost formate din: Alexia Eram și fratele ei, Aris (care au fost, se pare, și cei mai bine remunerați din concurs), Cleopatra Stratan și Edward Sanda, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, actorul de comedie Romică Țociu și fiul Cătălin, stilista Iulia Albu și iubitul Mike, solista Giulia Anghelescu și soțul Vlad Huidu, Iuliana Pepene (prezentatoarea Observatorului de dimineață) și Sonia Simionov, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Concurenții au avut prima oprire în Columbia, apoi și-au urmat traseul în Ecuador și Argentina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net