Concurenții „America Express" au decolat spre Columbia! Vezi cine i-a condus, în lacrimi, la aeroport!

Ultima actualizare:

Lacrimi, îmbrățișări și sărutări de rămas bun pe aeroport! Concurenții de la „America Express 2024” au plecat, joi dimineață, spre Columbia, unde încep filmările pentru noul sezon.

Cele nouă echipe care vor participa la noul sezon „America Express 2024” au plecat, joi dimineață, spre America de Sud, Columbia. Emoțiile au fost intense. Toți au fost conduși de familii la aeroport, de la care și-au luat rămas bun pentru două luni.

George Tănase și Ionuț Rusu, Alexia și Aris Eram, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia și Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Ada Galeș și mama sa, Antoneta Galeș, s-au urcat în avion și au pornit spre aventura vieții lor.

Înainte de plecare, concurenții au transmis fanilor numeroase mesaje pe rețelele de socializare.

Alexia și Aris Eram: „Nu știm la ce să ne așteptăm" 

Alexia și-a luat „la revedere” în lacrimi de la iubitul ei, Mario Fresh, care a însoțit-o la aeroport.

Cu doar o zi înainte, artistul a susținut un concert, unde i-a rugat pe cei prezenți să îi facă o surpriză Alexiei.

Iubire, asta e pentru tine”, a zis Mario, după care publicului a strigat în cor: „Succes Alexia!”

Cei doi îndrăgostiți s-au îmbrățișat și sărutat îndelung, iar Mario i-a dat sfaturi prețioase iubitei sale.

Mi-a dat câteva tips and tricks așa. M-a avertizat la ce să mă aștept, dar oricum nu este același lucru, pentru că mergem în alte continente. Mi-a spus să fiu cât mai calmă, cât mai răbdătoare, să fac pas cu pas fiecare misiune și să nu mă grăbesc. Pentru mine va fi un challenge, dar e bine, suntem o echipă, eu sunt cea mai nerăbdătoare și el este cel mai răbdător, mai calm.

Sincer, nu știm la ce să ne așteptăm, deci nu știm ce o să fie. De mâncat cred că o să mâncăm orice. Poate unde o să dormim, locurile în care o să dormim probabil, dar asta e doar până ne obișnuim”, a mărturisit influencerița, la Antena Stars.

Am vorbit între noi să încercăm să ne controlăm cât mai mult, mai ales dacă Alexia se enervează. Ne vom uita unul la altul și ne spunem să ne calmăm”, a mărturisit și fratele Alexiei.

Romică Țociu și fiul lui, Cătălin au ajuns primii la aeroport

Îmi e frică că am ajuns primii și să nu ajungem ultimii. Am plecat așa cu emoții, cu bucurie, sunt așa împletite, teama de necunoscut, bucuria necunoscutului, nu știu, o să vedem”, a mărturisit actorul, emoținonat actorul, înainte de decolare, la Antena Stars.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, echipa de influencerițe, au pornit cu zâmbetul pe buze spre "America Express 2024". Cele două s-au tot filmat în timp ce își făceau bagajele și își alegeau ținutele adecvate pentru marea competiție.

Ionuț Rusu: „Plec la muncă în străinătate!"

Și comediantul Ionuț Rusu le-a transmis un mesaj fanilor săi de pe Instagram , chiar în drum spre aeroport.

Bună dimineața tuturor oamenilor treji la această oră, la 2 dimineața! A venit momentul să plec la muncă în străinătate. O să plec, sper cât mai mult în America de Sud”, a afirmat comediantul, care a precizat că paginile sale de social media nu vor rămâne abandonate în această perioadă.

Iuliana Pepene și Sonia Simionov au făcut și ele declarații la cald, pe aeoport. Iuliana își face de două săptămâni bagajele pentru competiția din America de Sud.

Nu cred că e nevoie de prea multă strategie de acasă. E ca socoteala aia de acasă care nu se prea pupă cu aia din târg. Și eu nu vreau să mi se ducă socotelile în târg. Nu cred că există persoană care timp de 10 săptămâni să se abțină sau să nu fie ea. E foarte greu. Îți dai arama pe față într-un show ca America Express. De aia de ducem”, a glumit Iuliana Pepene.

„Să ne vadă lumea exact cum suntem. Nu știi când rămâi fără telefon, nu știi cât trebuie să cari trollerele după tine, nu știi când vei primi rucsacul nu știi când vei primi plicul acela roșu cu misiunea, nu știi când pleci, nu știi când te întorci. De fapt, nu știi nimic”, a adăugat Sonia Simionov.

Filmările la noul sezon „America Express” vor decurge timp de două luni în sudul Columbiei, Ecuador şi Argentina, iar show-ul va debuta pe micile ecrane în luna ianuarie 2024.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net