Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, 11 ani de căsătorie. Cum arătau cei doi în ziua nunții și cum arată acum

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt căsătoriți de aproape 11 ani, iar relația lor a trecut prin multe obstacole. Nu s-au dat bătuți niciodată, iar acum vor pleca în aventura vieții lor pe Drumul Soarelui, în cel mai nou sezon America Express, marca Antena 1.

Giulia Anghelescu împreună cu soțul său, Vlad Huidu Foto: Antena 1
Giulia Anghelescu împreună cu soțul său, Vlad Huidu Foto: Antena 1

Cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, iar în emisiunea America Express 2024 le vor demonstra fanilor că pot deveni o adevărată echipă, pentru a trece cu bine peste probele dificile.

Ce rochie de mireasa a purtat Giulia Anghelescu la nunta cu Vlad Huidu

În iulie 2012, Giulia Anghelescu s-a cununat religios cu Vlad Huidu, fratele lui Şerban Huidu. Mireasa a întârziat la ceremonie jumătate de oră. Vedeta şi-a făcut apariţia într-un limuzină de culoare neagră şi a purtat o rochie cu o trenă lungă de cinci metri. 

Giulia împreună cu Vlad Huidu, în urmă cu 11 ani Foto: Facebook
Giulia împreună cu Vlad Huidu, în urmă cu 11 ani Foto: Facebook

Ce ocupație are Vlad Huidu

Vlad Huidu, fratele omului de televiziune, Șerban Huidu, este și el director de imagine, după ce a avut meseria de cameraman. Chiar dacă provin din două lumi profesionale diferite, relația lor a trecut testul timpului.

El și frumoasa cântăreață vor sărbători în vară 11 ani de la cununia civilă, iar sentimentele lor sunt din ce în ce mai puternice. Împreună au doi copii superbi, pe Mikael Eduard și pe Antonia Sabina.

Giulia Anghelescu recunoaște că ea a fost cea care a tras mai tare în această relație și a făcut tot posibilul să rămână alături de omul pe care îl iubește și care i-a dăruit doi copii minunați. „ Încă aștept să îmi facă soțul statuie”, a spus artista pentru ego.ro.

,,Cred că secretul unei relații de lungă durată este, în primul rând, înțelegerea și prietenia și trebuie să fie și dragoste clar pe acolo pe undeva, dar lucrurile astea sunt un pic mai importante și de asemenea, respectul. Cred că doar așa poți să ții o relație pe termen foarte lung. Dacă nu sunt astea, degeaba este dragoste”, a mărturisit Giulia pentru WOWbiz.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net