Giulia, apariție de senzație pe covorul roșu. A adus-o soțul pe scuter!

Cântăreața Giulia Anghelescu a bifat o apariție inedită în cadrul premierei filmului Elvis, o peliculă mult așteptată printre cinefili. Artista și-a făcut cu adevărat „intrarea”, am putea spune, pe covorul roșu al evenimentului!

image
Giulia, apariție de senzație la premiera filmului Elvis! Foto: Instagram

Giulia Anghelescu, în vârstă de 37 de ani, este o reală apariție! Pe artistă o prinde de minune look-ul cu păr scurt, pe care îl poartă cu atâta naturalețe, iar orice ar îmbrăca pare că o pune, de asemenea, în valoare. 

Seamănă cu mama ei?: Giulia Anghelescu, surprize în familie. Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica artistei!

Giulia, apariție inedită la premiera filmului Elvis

Zilele trecute, Giulia s-a prezentat, împreună cu soțul său, Vlad Huidu, alături de care a aniversat recent 10 ani de mariaj într-o frumoasă vacanță romantica în Dubai, la lansarea filmului Elvis. Vedeta a atras atenția cu vestimentația de „motor girl”, pe care a ales-o special pentru a fi în ton cu scuterul cu care și-a făcut apariția la eveniment!

„Am venit cu soțul cu scuterul. Am rămas cu casca în mâna pentru că îmi place foarte mult, aș fi putut să o las undeva dar nu mă pot dezlipi de ea. Îmi place prea mult și mi se pare că se asortează cu ținuta mea!”, ne-a mărturisit Giulia, în seara premierei. 

Știați că au fost și separați? Giulia Anghelescu, dragoste cu năbădăi. A dezvăluit adevărul despre separarea de soțul ei

Giulia și soțul ei, vacanță plină de adrenalină, pe două roți!

Giulia Anghelescu are planuri mari pentru această vară, care se anunță a fi una „incendiară” și plină de distracție, în ceea ce o privește. Cântăreața va duce copiii într-o vacanță în Grecia, în Zakynthos, apoi va merge cu soțul său, Vlad Huidu, la festivalul de muzică Untold.

După „aventura” de festival, cei doi soți își vor încărca bateriile într-o vacanță în doi, însă nu una romantică, ci aleasă tocmai pentru adrenalină! Giulia și Vlad au de când să plece pe două roți, cu motorul. Întrebată dacă nu se teme să circule astfel, Giulia Anghelescu ne-a explicat că are încredere deplină în soțul ei și în modul în care acesta conduce vehiculul pe două roți. 

„Sunt pe mâini bune, am încredere în soțul meu! Noi reușim să ne facem timp și pentru noi, ca și cuplu. Acesta este secretul unui mariaj de succes! Să-ți faci timp și pentru cuplu!", ne-a mai mărturisit Giulia Anghelescu.

Giulia și Vlad Huidu sunt căsătoriți din anul 2012 și au împreună doi copii, o fiică și un fiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
soferi opriti de politisti jpeg
Anne Heche FOTO Getty Images
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg