Giulia Anghelescu, surprize în familie. Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica artistei!

După ce a terminat colaborarea cu Prima TV, fosta solistă de la Candy are multă treabă în familie.

Giulia se pregătește să plece în vacanță cu familia
Giulia se pregătește să plece în vacanță cu familia

Pentru că Giulia Anghelescu Huidu (37 de ani), peste numai câteva zile, o va sărbători pe fiica ei, Antonia.

„O să împlinească 10 ani şi petrecem în familie. Nu ştiu dacă vine şi Antonia mare, momentan am stabilit să petrecem în familie. Antonia mea îşi doreşte un telefon de generaţie nouă, dar vedem ce va fi.

Acum sunt în pauză de televiziune, mi-am schimbat coafura, ne pregătim să plecăm săptămâna viitoare în vacanţă la Viena. Şi sper să lansez acea piesă, o colaborare tare cu un artist român. O tot aştept de doi ani, dar nu ţine doar de mine”, ne-a povestit Giulia la premiera filmului „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore”, unde a venit cu fiica ei, ca fetele.

image

Citește și: Giulia Anghelescu: "Orice m-a provocat am făcut - rinoplastie, augmentare mamară. Vreau să ajung la cea mai bună versiune a mea!"

Recent, Giulia Anghelescu a vorbit despre schimbările prin care a trecut din cauza pandemiei și despre modul în care familia ei s-a adaptat acestei situații speciale.

Giulia a încercat să rămână optimistă în perioada pandemiei în ciuda faptului că restricțiile au făcut-o să se simtă limitată. A încercat să privească partea plină a paharului și s-a bucurat de timpul petrecut alături de familie. 

Citește și: Giulia Anghelescu primește poze deocheate de la admiratori: «Ei nu știu că le răspunde soțul»

Giulia și Vlad Huidu împlinesc 10 ani de căsnicie

Giulia și Vlad Huidu sunt căsătoriți din anul 2012 și au împreună doi copii, o fată și un băiat. Giulia s-a retras din industria muzicală de ani întregi și declară, cu sinceritate, că nu îi este dor de concerte și de spectacole și preferă oricând compania familiei în locul turneelor prin țară. 

Recent, artista și-a luat diploma în Psihologie și speră să ajungă să profeseze la un moment dat. "Am început să studiez psihologia pentru că am vrut să fiu propriul meu cobai, am vrut să văd dacă pot să ies din stările în care intram la momentul respectiv și pe care nu puteam să le controlez. Și slavă Domnului am reușit. Îmi doresc foarte mult să profesez în domeniul ăsta. Am patalama. Am reușit să ajut alți oameni, nu neapărat cu sfaturi, ci doar ascultându-i", a dezvăluit Giulia în podcastul Alexandrei Ungureanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net