EXCLUSIV! Secrete din culisele show-ului «Hai cu fetele» Ce rol au Șerban și Vlad Huidu la emisiune

Ultima actualizare:

    Andreea Marin a fost una dintre primele invitate ale emisiunii de la Prima TV
Andreea Marin a fost una dintre primele invitate ale emisiunii de la Prima TV

De azi, 1 martie, de luni până joi, de la ora 17.00, timp de o oră se va difuza emisiunea “Hai cu fetele”, prezentată de Ioana Petric, Diana Bart, Giulia şi Gabriela Marin, la Prima TV. Click! a fost în culise la primele filmări şi vă spune ce nu se vede pe micile ecrane despre oamenii din acest show.

Vinerea trecută, la ora 10.00, am mers pe platourile de filmare situate în incinta fostei uzine IMGB, unde se filmează şi “Cronica Cârcotaşilor”. De fapt, este chiar platoul vecin, acolo unde s-au filmat “Trăsniţii”, în fosta lor “sufragerie”. Când am ajuns noi, fetele erau deja pregătite, la fel ca întreaga echipă. Printre primele invitate au fost Andreea Marin şi Diana Dumitrescu, dar şi alţii, pe care îi veţi vedea la Prima TV. 

Accesoriul purtat de toată lumea în culise era masca, iar între filmările primelor ediţii am stat de vorbă cu fetele. “În pandemie, eu şi Ioana Petric, colege şi prietene bune, ne-am gândit la o emisiune, să facem ceva diferit, un show pentru fete şi nu numai, unde telespectatoarele să se regăsească. Am zis că ar fi momentul să avem un show dedicat femeilor. Intrăm în lumea lor cu tot ce înseamnă probleme de cuplu, relaţii, invitaţi speciali, pe care îi punem să dezbată diverse lucruri”, ne-a spus actriţa Gabriela Marin (33 de ani), una dintre gazde. 


    Ioana, Giulia, Diana și Gabriela au filmat jumătate de zi pentru două emisiuni
Ioana, Giulia, Diana și Gabriela au filmat jumătate de zi pentru două emisiuni


    Frații Vlad și Șerban Huidu
Frații Vlad și Șerban Huidu

Șerban Huidu este producătorul emisiunii

“Am stat acasă şi am adunat idei. Ne-am relaxat şi am putut fi creative. Se căuta o idee nouă şi eu cu Gabi ne-am pus pe treabă şi aşa a ieşit emisiunea. Producător este Şerban Huidu, în coproducţie cu Prima TV, regizor Silviu Iliuţă şi noi. Cu Gabriela mă ştiu de ani de zile, suntem prietene. Cu Giulia am şi dansat o vreme, eram în trupa ei de dansatoare”, spune Ioana Petric (30 de ani). 

La rândul ei, Diana Bart (39 de ani) ne-a spus că “îmi place foarte mult proiectul, sunt cu copilul după mine, cu cea mică. Proiectul este dinamic, suntem fiecare cu stilul ei, ne contrazicem, exact ca în viaţă, ca discuţiile dintre fete, fiecare are părerea ei. Cu colegele mă înţeleg foarte bine, este o chimie foarte bună între noi”, spune ea.


    Reporterul Click! a fost la filmări cu masca de protecție
Reporterul Click! a fost la filmări cu masca de protecție


    Echipa din culise a purtat măști
Echipa din culise a purtat măști

Vlad Huidu, director de imagine al emisiunii

La final, Giulia Anghelescu Huidu (36 de ani), ne-a spus că a revenit la tv după mulţi ani cu acest proiect. “Soţul meu, Vlad Huidu, este implicat, fiind director de imagine la această emisiune, va avea cel mai mult de tras cu mine pentru că sunt exigentă. Sunt convinsă că va fi bine. Am descoperit că există o chimie între noi, fetele, lucru de care sunt absolut convinsă că ne va ajuta foarte mult. Avantajul mare e că am mai lucrat în tv şi am făcut şi radio şi asta mă ajută, pentru că am vorbele la mine. Am făcut şedinţe de sumar, suntem implicate în acest proiect şi nu numai pe partea de prezentare, dar şi de realizare, că să zic aşa. O să am o rubrică care se numeşte «Proseco şi vorbe». Veţi vedea invitaţi care îmi sunt prieteni foarte buni, însă, deşi mă ştiu cu majoritatea dintre ei de ani de zile, am reuşit să aflu nişte lucruri pe care nu le ştia nimeni”, ne-a povestit ea. 

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net