Giulia Anghelescu primește poze deocheate de la admiratori: «Ei nu știu că le răspunde soțul»

Ultima actualizare:

Giulia Anghelescu a acceptat provocarea Oanei Radu și a participat la emisiunea moderată de solistă. În cadrul emsiunii "Detectorul de minciuni", Giulia a primit o serie de întrbări cărora a trebuit să răspundă cu sinceritate pentru a trece testul. 

Giulia și Vlad sunt căsătoriți din anul 2012
Giulia și Vlad sunt căsătoriți din anul 2012

Giulia Anghelescu e vorbit despre viața personală și a oferit detalii picante despre relația pe care o are cu fratele prezentatorului Șerban Huidu, pe nume Vlad. Giulia și Vlad sunt căsătoriți din anul 2012 și au împreună doi copiii minunați de care solista este extrem de mândră. 

Întrebată cum ar reacționa dacă ar afla că soțul ei a înșelat-o și dacă ar fi dispusă să îi ofere o a doua șansă, Giulia a răspuns prompt: "Eu sper ca soțul meu să fie suficient de inteligent încât să nu facă asta vreodată. Indiferent de situație noi trebuie să avem încredere unul în celălalt, sută la sută dacă s-ar putea. El o fi vorbit cu altcineva, că am fost un an jumătate despărțiți înainte de a ne căsători. Eu am fost sigură de la început că noi vom fi împreună și că el va fi tatăl copiilor mei. Sunt o femeie care știe ce vrea și care va lupta până în pânzele albe pentru ceea ce-și dorește".

Oana Radu a dorit să afle amănunte picante din cadrul cuplului, iar răspunsurile controversate nu au întârziat să apară. Giulia mărturist că primește adesea mesaje din partea admiratorilor înfocați, chiar și poze deocheate. Însă, ce nu știu cei care îi trimit astfel de mesaje sau fotografii este faptul că Vlad este cel care se răspunde de cele mai multe ori. "Primesc mesaje, dar le răspunde tot timpul soțul și se amuză. Primesc cereri, poze explicite, direct cu un castravete, așa cum ar spune fiul meu", a declarat Giulia. 

Artista a vorbit și despre momentul în care a realizat că își dorește să se poată bucura în voie de plăcerile pe care viața le are de oferit, fără a se feri de privirile curioșilor. La 19 ani, ea i-a spus tatălui că își dorește să aibă parte de o viață normală, nu să rateze momentele importante pentru că se află pe scenă sau în turneu alături de trupă. 

Cel mai mare regret al Giuliei

"Am regretat că nu m-am putut bucura de copilărie așa cum mi-am imaginat eu că ar fi trebuit să o fac. Pe la 19 ani, pentru că aveam deja foarte mulți ani de când îmi petreceam zilele și nopțile pe scenă, atunci a fost pentru prima data când am spus pentru prima dată stop. I-am spus tatălui meu că eu nu mai vreau să mai cant pentru că vreau să fiu un tânăr normal. Vreau să plec într-o vacanță…Acum am mari probleme că ai mei copii cresc și își doresc lucruri. Eu nu am mers decât într-o singură tabără și atunci a mers maică-mea cu mine", a spus Giulia. 

Giulia, despre accidentul provocat de Șerban Huidu

Oana Radu a abordat și un subiect delicat din trecutul familiei Huidu-Anghelescu: accidentul care a fost produs de fratele lui Vlad. Solista nu consideră că scandalul mediatic care a urmat accidentului a slăbit relație pe care o are cu Vlad și familia acestuia. Dimpotrivă, a făcut-o să realizeze că relația dintre ei este una puternică și capabilă să facă față oricărei tragedii. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net