Giulia și Vlad Huidu, în carantină, dar puși pe glume!

Ultima actualizare:

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au intrat în noul an infectați cu Covid 19, împreună cu cei doi copii ai lor. Toată familia a intrat 14 zile în carantină, izolată la domiciliu, după ce testele au ieșit pozitive, exact atunci când erau pe punctul să plece în vacanță în Austria.

Giulia, Vlad Huidu și cei doi copii sunt infectați cu noul coronavirus Sursa: Instagram
Giulia, Vlad Huidu și cei doi copii sunt infectați cu noul coronavirus Sursa: Instagram

Vacanță anulată pentru Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu! Chiar înainte de plecarea în Austria, Giulia, soțul ei și cei doi copii și-au făcut testele Covid! Surpriză mare, însă! Testele au ieșit toate pozitive, așa că vacanța s-a anulat pe loc. Bagajele au rămas la ușă și vedetele noastre închise în casă timp de 14 zile.

Vă salut din vacanțăăăăăă! Echipată sunt, jagertee am în cană și, totuși, lipsește ceva! Nu e chiar vacanța care trebuia să înceapă astăzi în Austria, dar atâta timp cât ne simțim bine, e ok și varianta asta! P.S. Sper să nu ne certăm prea tare în următoarele 14 zile în casă! Vă pupam! Stay safe!”, a anunțat prezentatoarea emisiunii „Hai cu fetele” de la Prima TV, pe pagina ei de Instagram.

"Suntem bine!"

Giulia a mărturisit că vestea i-a luat prin surpindere pe toți, deși existau ceva semne că virusul le-ar fi dat târcoale de câteva zile. Din fericire, nu au simptome foarte grave și nu au avut nevoie de spitalizare. Atât Giulia cât și Vlad Huidu sunt vaccinați și cu doza booster. 

Sinceră să fiu, eu încă nu am procesat această informație total neașteptată, deși niște semne ar fi fost. Dar povestim pe larg, nu acum, căci nu se poate. Da? V-am pupat! Suntem bine! Să aveți o săptămână minunată!”,a mai spus Giulia pe rețelele sociale”, a mai spus solista.

Giulia Anghelescu este căsătorită de peste opt ani cu Vlad Huidu și împreună au doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael. Artista mărturisea, recent, că pandemia le-a consolidat căsnicia, după ce, în trecut, ea și soțul ei s-au confruntat cu  ceva probleme în cuplu. Cei doi au stat despărțiți nu mai puțin de un an și jumătate.

„A fost cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Am descoperit totul unul despre altul, nu știam multe lucruri. Ne-am redescoperit și totul merge mult mai ușor la noi în familie. Știu, e șocant! Eu sunt extrem de recunoscătoare pentru absolut tot. M-am redescoperit ca femeie, ca mamă, ca soție și ca artist”,  a declarat Giulia Anghelescu, la emisiunea "Vorbește Lumea", de la Pro TV.

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai apreciate artiste, iar recent, aceasta a intrat în echipa de la Prima TV, unde prezintă emisiunea „Hai cu fetele”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net