Șerban Huidu nu va mai prezenta "Cronica Cârcotașilor”: "Am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran”

Ultima actualizare:

    "Cronica Cârcotașilor” intră în vacanțăfoto: Prima TV
"Cronica Cârcotașilor” intră în vacanțăfoto: Prima TV

După un sezon desfășurat în pandemie, "Cronica Cârcotașilor” a intrat în vacanță. Emisiunea, difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Prima TV, ia o pauză binemeritată. Prezentatorul Șerban Huidu a luat, însă, o decizie majoră la final de sezon.

”Pentru toamnă am decis să fac un pas un spate. Cred că în cei 21 de ani am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran. Rămân, evident, în spatele camerelor de luat vederi, alături de întreaga echipă. Cronica Cârcotașilor este mai mult decât copilul meu de suflet. Mă întorc acolo de unde am început, la creație. La debut am vrut sa scriu doar textele, dar, fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era înţeles de nimeni, am decis să vin în faţa camerei şi să fac si pe prezentatorul. Apoi, în 2015, când am revenit la prezentarea emisiunii, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. Jumătate din echipa plecase și soluțiile de înlocuire nu funcționau corespunzător. Astăzi, situaţia este cu totul alta. Am pregătit o echipă de nota 10, în care am toată încrederea. Iar eu voi fi tot timpul parte din echipă”, a anunțat Șerban Huidu, într-un interviu pentru Impact.ro.

Bebelușa Cristina va intra în concediu de materintate

Echipa emisiunii, împrospătată și cu nume noi, va reveni în toamnă cu un nou sezon. Bebelușa Cristina va naște în luna septembrie, așa că va intra în concediu de maternitate. Locul ei va fi luat de o nouă bebelușă. “Revenim pe 1 septembrie pe platourile de filmare. Cu o bebelușă nouă. Cristina va naște în septembrie și trebuie cineva să îi ia locul. Și nu e singura surpriză!”, promite Șerban Huidu.

Citește și:

Huidu, după 16 ani la Cronica Cârcotașilor: «Eram mic, negru și urât!»

Cronica Cârcotașilor împlinește 20 de ani. Cum a început totul și unde puteți vedea colecția antologică de bâlbe

image
image
image
image
image
image
Robert Downey Jr Getty jpg
banner dinu maxer png
jansonn nnn jpg
Andrei Aradits si Andreea Vanatoru jpeg
12 13 vedete margareta paslaru jpeg
monica anghel si jojo jpg