De ce a început Giulia Anghelescu să studieze psihologia: «Am vrut să fiu propriul cobai»

Ultima actualizare:

Alexandra Ungureanu se numără printre vedetele care au propriul podcast. Cel prezentat de artistă este însă unul cu totul atipic pentru că ea nu doar discută cu invitații, ci îi provoacă să cânte. 

image

Giulia Anghelescu a fost invitata Alexandrei Ungureanu la podcastul artistei. Giulia Anghelescu a vorbit despre schimbările prin care a trecut din cauza pandemiei și despre modul în care familia ei s-a adaptat situației speciale. Giulia a încercat să rămână optimistă în perioada pandemiei în ciuda faptului că restricțiile au făcut-o să se simtă limitată. A încercat să privească partea plină a paharului și s-a bucurat de timpul petrecut alături de familie. 

Giulia Anghelescu s-a retras din lumina reflectoarelor de o bună perioadă de vreme și au trecut ani întregi de când nu a mai lasat o melodie. Cu toate acestea, așa cum a demonstrat și în podcastul Alexandrei, vocea ei a rămas neschimbată și este în continuare capabilă să susțină notele muzicale. 

Giulia a dezvăluit care este motivul pentru care a început să studieze psihologia și să acorde mai multă atenție propriei persoane. "Am început să studiez psihologia pentru că am vrut să fiu propriul meu cobai, am vrut să văd dacă pot să ies din stările în care intram la momentul respectiv și pe care nu puteam să le controlez. Și slavă Domnului am reușit. Îmi doresc foarte mult să profesez în domeniul ăsta.Am patalama. Am reușit să ajut alți oameni, nu neapărat cu sfaturi, ci doar ascultându-i", a dezvăluit Giulia. 

Giulia și Vlad Huidu sunt căsătoriți din anul 2012 și au împreună doi copii, o fată și un băiat. Giulia s-a retras din industria muzicală de ani întregi și declară, cu sinceritate, că nu îi este dor de concerte și de spectacole și preferă oricând compania familiei în locul turneelor prin țară. Încă din adolescență, Giulia a cășătorit peste tot pentru a cânta, iar acum a sosit momentul să acorde prioritate altor chestiuni, după cum ea însăși a declarat. 

Giulia și Vlad au o relație foarte strânsă și au găsit secretul ca legătura lor să funcționeze în armonie. Artista a dezvăluit că, nu de puține ori, a primit mesaje indecente din partea admiratorilor. Soțul ei nu s-a supărat, ci a fost cel care le-a răspuns pe un ton glumeț, a povestit artista într-un podcast recent. 

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net