Noi eliminări la America Express. Cine s-a întors acasă, după Edward Sanda si Cleopatra

Ultima actualizare:

Noi eliminări la „America Express”! Cine s-a întors acasă, după Edward Sanda si Cleopatra. Este vorba despre două dintre cele mai îndrăgite vedete ale postului Antena 1. Află în rândurile de mai jos, cine a mai plecat din marea aventură de pe continentul American.

Echipele care au revenit din „America Express”
Echipele care au revenit din „America Express”

Sonia Simionov și Iuliana Pepene s-au întors acasă

După cum s-a aflat, Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au fost eliminați din competiția „America Express.” Cei doi s-au întors acasă în București, unde au sărbătorit din plin ziua de naștere a lui Edward care a împlinit 26 de ani pe data de 11 iulie, la o piscină din Domnești. Se pare că ar fi prima echipă eliminată din îndrăgita competiție, însă acest lucru nu pare să îi fi afectat. Cei doi soți și-au reluat deja concertele și toată activitatea cu zâmbetul pe buze.

Sonia Simionov și Iuliana Pepene au plecat din „America Express”
Sonia Simionov și Iuliana Pepene au plecat din „America Express”

Acum, însă o altă echipă pare să fi părăsit prea devreme competiția din America Latină! Este vorba despre mult îndrăgitele dive de la Observator, Sonia Simionov și Iuliana Pepene.

Sonia, a postat în această dimineață, 18 iulie, mai multe story-uri de pe litoralul românesc, în care confirmă clar că aventura sa în „America Express”, a luat sfârșit. În același timp, colega sa Iuliana Penene s-a întors și ea la pupitrul matinalului de dimineață, deși abia s-a întors după un drum lung cu escală în Amsterdam.

Să fi fost cele două jurnaliste următoarea echipă eliminată sau filmările din „America Express” s-au încheiat? Spunem asta pentru că George Tănase, care face echipă cu Ionuț Rusu, dat repost la un InstaStory în care apare bagajul său din America Express, semn că și cei doi comedianți au părăsit competiția.

În același timp, recent, atât pe contul Soniei Simionov, cât și pe contul Giuliei Anghelescu au apărut niște postări care dădeau de înțeles că filmările se apropie de final, iar echipele se vor întoarce acasă. 

Se pare, așadar, că adevărul pur îl vom afla în toamnă, când emisiunea va apărea la Antena 1, spre nerăbdarea fanilor. Trebuie să menționăm până atunci că niciunul dintre concurenți nu poate oferi detalii despre experiența lor din concurs, având în vedere faptul că au semnat un contract în care se stipulează că nu au voie să divulge niciun fel de informație.

Totuși, vedetelor le mai scapă indicii care îi fac pe fani să își pună semne de întrebare cu privire la cei care au reușit să reziste cel mai mult în competiție și să pună mâna pe marele premiu din sezonul al 6-lea. Au ajuns aceștia până în marea finală și șă așteptăm acum să se întoarcă și ceilalți concurenți sau au fost eliminați pe rând din competiție?

Vă reamintim că din acest sezon fac parte: Romică & Cătălin Țociu, Cleopatra Stratan & Edward Sanda, Alexia & Aris Eram, Sânziana Negru & Laura Giurcanu, Iuliana Pepene & Sonia Simionov, Ada Galeș & Antoneta, Ionuț Rusu & George Tănase, Giulia & Vlad Huidu, Iulia Albu & Mike.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net