Gata, au pus punct oficial? Cătălin Bordea și Livia ar fi divorțat la notar: „El s-a opus categoric acestei despărțiri”

Ultima actualizare:

După 10 ani de iubire, Livia i-a cerut divorțul fostului concurent de la America Express. Cătălin Bordea ar fi semnat fără ezitare actele în fața notarului, eveniment care s-ar fi petrecut în urmă cu aproximativ o lună de zile, după cum relatează publicația CanCan.

Cătălin Bordea și Livia au divorțat / foto: Colaj Click!
Cătălin Bordea și Livia au divorțat / foto: Colaj Click!

Comediantul nu traversează cea mai bună perioadă din viața sa, deoarece problemele nu se opresc aici pentru el. 

Cătălin Bordea și Livia au divorțat!

Potrivit informațiilor oferite de sursa citată, Cătălin Bordea ar fi semnat în urmă cu o lună de zile actele de divorț. În următoarele 30 de zile, dacă cei doi nu vor mai acorda o șansă căsniciei lor, oficiale vor deveni persoane libere de contract.

Divorțul nu a fost singurul moment dificil prin care a trecut comediantul, deoarece mamei sale i-a recidivat cancerul. Recent, el mărturisea faptul că încearcă să se țină pe picioare și să fie puternic.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea, potrivit sursei amintite. 

„El s-a opus categoric acestei despărțiri”

Recent, un apropiat al fostului cuplu mărturisea faptul că Livia și-a dorit despărțirea de dinainte de plecarea lui Bordea în America Express, în ciuda dorinței lui de a salva această căsnicie.

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. El a fost cel care s-a opus categoric acestei despărțiri, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei”, dezvăluia un apropiat al actorului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net