Cătălin Bordea, lovit de ghinioane din toate părțile! După separarea de soție, „scârțâie” lucrurile și în Antenă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Deși în ultima vreme era pe val la Antena 1, iată că actorului de stand-up comedy i s-au cam înecat corăbiile și pe plan profesional. Cătălin Bordea pare că este lovit de ghinioane din toate părțile, mai ales după separarea dureroasă de Livia Bordea, soția lui.

banner catalin bordea png

Succesul pe care l-a avut cu reality-show-ul „America Express” a continuat câteva luni bune și cariera lui a explodat: nu numai că a avut spectacole de stand-up comedy, dar a împușcat și câteva contracte de publicitate pe care le-a onorat și care i-au sporit contul în bancă.

Click! a intrat în posesia unor informații-bombă! Se pare că lucrurile din viața profesională a lui Cătălin Bordea par să meargă într-o direcție necunoscută, dar totuși neplăcută, întrucât echipa emisiunii iUmor ia în calcul „eliminarea” comendiantului din „schemă”.

Cătălin Bordea, probleme și în Antenă?

Dar iată că acum problemele se țin scai de actor! Nu doar cele din căsnicie ies la lumină, ci există și ceva probleme la emisiunea unde a devenit jurat alături de prietenul său Nelu Cortea. Se zvonește că în urma unor scandaluri pe platourile de filmare ale emisiunii ”iUmor”, producătorii au decis să facă schimbări în componența emisiunii.

”Șerban Copoț a fost unul dintre cei eliminați din show-ul de umor și se discută să mai urmeze și alții. Cătălin Bordea este îngândurat în ultima vreme pentru că are probleme la muncă, dar și în viața privată, căci nu se mai înțelege cu soția sa. A slăbit foarte mult, chiar dacă face sport, dar se vede că nu este bine. Dar încearcă să treacă peste toate problemele și încearcă să-și onoreze contractele pe care le are. Deocamdată nu este bine, dar speră să se rezolve toate cât mai repede”, ne-au spus surse din apropierea vedetei de televiziune.

Bordea și Livia pun capăt căsniciei?

Potrivit zvonurilor apărute în presă de câteva zile bune, cea care ar fi luat decizia de a se separa este chiar Livia Bordea. Actorul ar suferi după plecare ei, el fiind cel care ar fi luptat pentru salvarea căsniciei lor. Chiar dacă circulă numeroasele zvonuri, nu există o confirmare din partea celor doi, astfel că fanii așteaptă cu nerăbdare clarificare situației. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net