Cătălin Bordea și soția lui, Livia, s-au despărțit? Gestul care i-a pus pe fani pe gânduri

Cătălin Bordea (38 de ani) și soția sa, Livia (33 de ani), sunt la un pas de divorț. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, de câteva zile, actorul și partenera lui de viață, țin primele pagini ale ziarelor, după ce se spune că ea l-ar fi părăsit. Deși formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, se pare că povestea lor de dragoste a ajuns la sfârșit.

image

Cătălin Bordea (38 de ani) și-a declarat dragostea în nenumărate rânduri, în mod public, pentru frumoasa lui soție, Livia (33 de ani). Însă, se pare că, după 11 ani de relație, au ajuns în punctul în care vor păși pe căi diferite. Sunt împreună încă din anul 2012, iar în anul 2019 au decis că este momentul să treacă la un nou capitol important din viața lor și anume, căsătoria. Din păcate, relația lor a început să se zdruncine, iar din acel moment, cei doi soți au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-și salva mariajul.

Cătălin Bordea, mesaj surprinzător pe Instagram

Însă, este mariajul lor pe cale să se sfârșească? Soția actorului, Livia Bordea, ar fi părăsit căminul conjugal pentru câteva zile, asta după ce anumite surse au dezvăluit că ar fi intrat într-o pasă proastă și ar fi vrut să-și limpezească gândurile, mutându-se la o prietenă bună, iar comediantul este foarte afectat de ceea ce se întâmplă. Mai mult decât atât, Livia și-a schimbat și numele pe contul său de Facebook, unde nu mai poartă numele de familie Bordea, și și-a dezactivat contul de Instagram. Este evident că separarea l-a afectat destul de mult pe Cătălin Bordea, de aceea își exteriorizează emoțiile prin mici fragmente din poezii triste.   

„Știi de ce plouă? Solemn și trist, De parcă ceru-ar ști, De noi, ceva? Plouă romantic, Plouă-aproape Ca pe vremuri, Când ploaia Nu era o vreme rea”, este poezia distribuită de către Cătălin Bordea la InstaStory, pe pagina sa personală de Instagram.  

Potrivit zvonurilor apărute în presă de câteva zile bune, cea care ar fi luat decizia de a se separa este chiar Livia Bordea. Actorul ar suferi după plecare ei, el fiind cel care ar fi luptat pentru salvarea căsniciei lor. Chiar dacă circulă numeroasele zvonuri, nu există o confirmare din partea celor doi, astfel că fanii așteaptă cu nerăbdare clarificare situației.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net