Drama lui Cătălin Bordea. A fost abandonat într-o stație de autobuz, la 2 ani. Cine l-a salvat de la moarte

Cătălin Bordea, finalistul de la America Express este unul dintre cele mai îndrăgite prezențe din showbizz. De-a lungul timpului a reușit săs e facă remarcat prin umorul său debordant și personalitatea plină de viață, făcând din el un comediant extrem de apreciat. Cu toate acestea, puțini știu ce viață grea a avut Cătălin. Prin ce a trecut acesta, aflați acum!

banner catalin bordea png

Îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze și cu o glumă bună indiferent de situație, astazi este un comediant de succes și un soș fericit, însă în spatele energiei debordante se ascunde o poveste de viață foarte grea care a început încă de dinaite să fi venit pe lume. Comediantul nu a fost un copil dorit, tatăl a insistat ca mama sa să facă avort.

Bordea a fost crescut de ambii părinți numai până la vârsta de 2 ani, când aceștia s-au despărțit. Ulterior, într-un gest șocant, tatăl său Doru Dumitru Dorel l-a abandonat într-un autobuz. Norocul a făcut că Bordea a fost găsit de bunica sa, care s-a urcat în același autobuz, printr-o simplă coincidență. De atunci a fost crescut de bunica și bunicul, pe care îi iubește nemaipomenit de mult.

bordea bunica jpeg

Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentuș în care eu am apărut.

Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat. Taică-miu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată. Și m-a găsit bunică-mea la vreo patru stații. Ea aștepta autobuzul să se ducă la muncă, perfect convinsă că eu eram în grija lui taică-miu” a mărturisit Cătălin Bordea în cadrul emisiunii America Express.

Viața l-a obligat să se maturizeze devreme, pentru că nu a dus-o deloc ușor. Însă a avut foarte mult noroc cu bunicii săi care s-au sacrificat pentru el.

Bunica ne-a crescut pe toţi. Eu a trebuit să mă maturizez de la o vârstă foarte fragedă pentru că trebuia să am grijă şi de frăţiorii mei. Mama a avut mai multe relaţii. Îi plăcea să trăiască în permanenţă clipa îndrăgostelii", spunea Cătălin Bordea la „Refresh! by Oana Turcu".

Tataia, de fiecare dată, când ne dădea mamaia carnea, el lua zâgrciul. El mânca numai zgârci și nouă ne dădea doar carnea. Pentru mine, bunică-miu înseamnă acasă”, a mai adăugat acesta, la America Express.

A moștenit umorul din familie

În ciuda încercărilor prin care a trecut el și familia sa, se pare că Bordea a moștenit umorul debordant chiar de la cei care l-au crescut, care au reușit să treacă peste probleme cu mult haz.

Bunică-miu chiar a fost caterincă, de la el am și moștenit pasiunea asta cu vinul, pentru că el era legătorul de vie din sat, și era mega important. El lega vii și făcea dormeze, d-alea cu arcuri, cum erau pe vremuri."

Invitată în cadrul emisiunii iUmor, bunica sa Aspazia a dat dovadă de foarte mult umor în momentul în care l-a luat la roast pe comediant!

Mamaie, eu l-am scăpat de la moarte, că dacă nu îl scăpam eu, nu mai aveați acolo în platou încă un chelios... Nu e în stare să facă un copil, vrea să ia de-a gata... I-am făcut reclama la vin. În loc să îmi aducă vin, a venit și l-a băut tot pe al meu".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net