De ce nu vrea Cătălin Bordea copii: ,,Ne gândeam la un moment dat să înfiem”

Comediantul Cătălin Bordea și soția sa, Livia, formează unul dintre cele mai tinere și mai consolidate cupluri din showbiz-ul românesc. Mariajul lor pare să funcționeze fără nicio problemă, însă întrebările legate de venirea pe lume a unui copil sunt din ce în ce mai dese.

Cătălin Bordea a dezvăluit că nu își dorește copii (Foto: Colaj Click!/Arhivă personală)
Cătălin Bordea a dezvăluit că nu își dorește copii (Foto: Colaj Click!/Arhivă personală)

În acest sens, Cătălin Bordea a făcut o serie de dezvăluiri legate de planurile de viitor pe care le are cu soția sa, privind postura de părinți. Totuși, cei doi nu își doresc să aibă propriul lor copil, însă nu exclud opțiunea de adopție în viitorul apropiat.

Cătălin Bordea: ,,Nu sunt genul de părinte”

După 5 ani de relație, Cătălin și Livia Bordea au decis să se căsătoarească civil, pe data de 22 mai a anului 2014. Cei doi se iubesc și au grijă să demonstreze acest lucru ori de câte ori au ocazia, iar comunicarea și sinceritatea sunt, mai mult ca sigur, elementele care pun bazele unei relații stabile. Astfel, cei doi au decis că nu își doresc un copil al lor, după cum afirma comediantul, când a fost invitat în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete.

,,Nu, mulțumesc. Bă nu cred. Nu cred pentru că nu sunt genul de părinte. Nu ai cum să știi până nu ești. Înțeleg teoriile. Dar noi, noi doi nu suntem genul care să facem asta. Când? Deja vine 40, se duce 45.”, povestea Cătălin Bordea.

Totuși, cei doi nu exclud ideea de a deveni părinți, însă nu pe cale naturală, ci prin adopție.

,,Ne gândeam la un moment dat să înfiem un copil.”, a mai spus comediantul.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cătălin și Livia Bordea

Deși Cătălin Bordea include momentele amuzante din mariajul cu Livia în momentele sale de stand-up, cei doi sunt extrem de rezervați atunci când vine vorba despre relația lor.

Totuși, soția comediantului și-a deschis sufletul și a povestit cum s-a cunoscut cu Cătălin Bordea, luând astfel naștere o frumoasă poveste de dragoste.

,,Am mai vorbit ocazional… dar niciodată față în față.Eu îl știam. El ma știa.Eu l-am intuit. El ma cunoștea deja.Luptam cu depresia încă. De fapt o ignoram, crezând ca astfel o să plece. Ziua eram veselă, noaptea plângeam.Mâncam cireșe și îmi cumpăram în fiecare săptămâna bujori.Stăteam intr-o garsoniera in Militari. La etajul 8.Palatul copiilor, eu și Gabita.Gala Premiilor Stand-Up’.El vorbise de niște locuri pentru că bilete nu mai erau. Locurile erau fix pe scenă. După, mi-a dat mesaj că mă așteaptă la Godot.

Momentul când a trebuit să plec mi-a schimbat viața. Un culoar mic, iar noi ne luam la revedere.Stând față în față, acolo, îmi luam rămas bun de la singurul om căruia n-aș fi vrut să îi zic decât că nu am unde să plec. Nu am de ce sa plec. Și nu vreau.

Am plecat atunci. Dar ne-am văzut a doua zi. Și a treia. Și a patra. Îmi cumpăram ceva nou de fiecare data când trebuia sa ne vedem. Ca sa îl impresionez . Și cinci ani mai târziu.Și nu vreau nici acum sa îmi iau rămas bun de la el. Mi-a schimbat viața, lumea , tot. Mi-a adus mai multă veselie decât credeam posibilă. Am făcut împreuna lucruri pe care nici nu le visam. Zilele mele trec ușor de când ma iubește el. Încă mănânc cireșe, dar îmi cumpăra el bujori. Râde de mine, iar eu mă prefac puternică. El mă crede. Au trecut 5 (CINCI!) ani. Nu mai sunt fata de atunci. Sunt versiunea mea mai bună. Datorită ție. Te iubesc de nu mai pot!”, scria Livia pe Instagram, în urmă cu mai mulți ani.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net