Despărțirea de soție l-a distrus! Cum a fost surprins Cătălin Bordea, după separarea de Livia: „Par dubios, știu”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Bordea (38 de ani) se pare că este distrus sufletește după separarea de soția sa, Livia (33 de ani) care a ales să părăsească căminul conjugal. Paparazii Click! au fost zilele trecute pe urmele sale și l-au surprins la alergat în pădurea Băneasa la bustul gol trist, singur și îngândurat.

Cătălin Bordea și partenera sa de viață cu care se iubește de 11 ani își spun adio? Zvonurile, dar și faptul că fosta vedetă de la Antena 1 s-a separat și are probleme serioase în cuibușorul său de nebunii încep să se adeverească, având în vedere că cei doi erau mai tot timpul împreună.

Mulți se așteptau ca cei doi să devină părinți, mai ales că sunt de 11 ani împreună iar în 2019 s-au și căsătorit religios, însă se pare că vom asista, cel mai probabil, în perioada următoare, la un divorț. În plus, bruneta a părăsit căminul conjugal, iar gurile rele spun că Livia nu vrea să renunțe la ideea de divorț, mai ales că aceasta ar fi implicată deja într-o altă relație amoroasă. Problemele lor de cuplu nu sunt de ieri, de astăzi, ci din perioada când Cătălin Bordea a ales să meargă în America Express împreună cu camaradul său, Nelu Cortea.

Bordea, refugiu în sport

Recent paparazii Click!, l-au surprins pe Cătălin la alergat, în pădurea Băneasa. Din imagini și din informațiile primite de la colegii noștri de pe teren se vede că Bordea este dărâmat după despărțirea de Livia. Comediantul a ales să își înece durerea din suflet pe care o are după separarea de jumătatea sa prin...sport.

Paparazzii Click! l-au surprins pe acesta alergând la bustul gol, doar într-o pereche de pantaloni sport – lejeri ce se asortau perfect cu adidașii simpli și negri din picioare, prin pădurea Băneasa, timp de o oră și jumătate apoi a preferat să se refugieze în mesajele de pe telefon stând în portbagajul bolidului său de lux mai bine de o oră. După ce s-a relaxat în natură, la aer curat, Cătălin Bordea s-a urcat în mașină și a plecat trist către o locație din zonă, unde probabil s-a mutat cu chirie.

Click! a reușit să obțină și prima reacție a lui Cătălin Bordea, imediat după ce a fost surprins alergând în parc. 

„Am început de o vreme să stau să citesc în portbagajul mașinii după ce alerg. E pădure, e frumos, e liniște. Par dubios, știu”, ne-a declarat el, râzând.

Suferință în versuri

Pentru că și-a idolatrizat partenera de viață, Cătălin Bordea își manifestă tacit durerea sufletească pe rețelele sociale.

„Știi de ce plouă? Solemn și trist, De parcă ceru-ar ști, De noi, ceva? Plouă romantic, Plouă-aproape Ca pe vremuri, Când ploaia Nu era o vreme rea”, este poezia distribuită recent de către Cătălin Bordea la InstaStory, pe pagina sa personală de Instagram. 

Apropiații lui Bordea, rezervați

Contactat de Click!, Cătălin Bordea nu a răspuns la telefon iar prietenul său, Nelu Cortea cu care a fost și în „America Express” a fost și el foarte rezervat în declarații:

„Nu aș vrea să vorbesc despre acest subiect. Când o să fie el pregătit să vorbească despre acest lucru o să o facă. Da, el aleargă în general, face sport, nu doar acum, mereu a fost așa. Se menține, are grijă de el”, a spus Nelu Cortea pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG