Cleopatra Stratan și Edward Sanda, eliminați de la „America Express”! Au petrecut la piscină!

În loc să plângă, au petrecut! Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au fost eliminați din competiția „America Express.” Cei doi s-au întors, recent, acasă și au dat mare party la o piscină din afara Bucureștiului. Pe 11 iulie fost ziua lui Edward Sanda, care a împlinit 26 de ani!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt primii concurenți eliminați din competiție la „America Express”. Aceștia au revenit, de câteva zile, în țară, și-au reluat deja concertele, iar duminică seară s-au pus pe petrecut.

Edward Sanda a împlinit pe 11 iulie 26 de ani, așa că artistul și-a adunat prietenii și a dat un party de pomină la o piscină din Domnești, județul Ilfov.

Artiștii s-au distrat de minune, au dansat, s-au răcorit în piscină și s-au înfruptat din tortul sărbătoritului. Cleo și soțul ei nu au părut a fi prea afectați de faptul că au ieșit prea devreme din competiția ce se desfășăoră în America Latină.

Cleopatra și Edward: „Noi facem primii copii?!”

Cleopatra arată trăsnet după aventura „America Express” și a îmbrăcat o rochie foarte decoltată, cu vedere la adomen. Edward, însă, este vizibil slăbit după cele două luni petrecute în America Latină și are și o barbă stufoasă.

De la petrecere nu a lipsit nașa lor, Codruța Sanfira Filip, care i-a și pozat și i-a pus pe rețelele de socializare.

Facem noi copii primii sau voi?!”, a glumit Cleo cu Codruța, soția folcloristului Valentin Sanfira.

Distracția la pisicină a durat până noaptea târziu.

Cleopatra Stratan: „America Express ne va întări relația!”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au format una dintre cele nouă echipe care au plecat, în luna mai, la „America Express”.

Am ales să plecăm în America Express din cel mai simplu motiv: ne plac provocările și simțim nevoia de a căpăta noi experiențe! Avem așteptări mari, inevitabile, însă ne-am propus din start să ne bucurăm din plin de tot ce ne va oferi cursa America Express.

Atât eu, cât și Edward am decis să participăm doar noi cu noi, pentru că știm că formăm cea mai mare putere împreună (din toate punctele de vedere) și că această cursă ne va întări și mai mult relația! Abia așteptăm!”, au declarat cei doi, la plecarea în competiția din America Latină.

Celelalte 8 echipe care au plecat la „America Express – Drumul Soarelui” 2024 sunt formate din: Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, actorul de comedie Romică Țociu și fiul Cătălin, stilista Iulia Albu și iubitul Mike, solista Giulia Anghelescu și soțul Vlad Huidu, Iuliana Pepene (prezentatoarea Observatorului de dimineață) și Sonia Simionov, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Concurenții au avut prima oprire în Columbia, apoi își vor urma traseul în Ecuador și Argentina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net