Cleopatra Stratan și Edward Sanda, un an de la nuntă! Mesajele emoționante pe care și le-au transmis

Simpaticul cuplu Edward Sanda (25 ani) și Cleopatra Stratan (19 ani) au împlinit pe 14 august un an de la nuntă și s-au răsfățat cu mesaje pline de dor, pe social media!

image
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, un an de la nuntă!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au celebrat un moment extrem de special pentru relația lor, un an de când și-au unit destinele la altar și au decis că sunt suflete pereche pe viață. Chiar dacă mulți au crezut la momentul respectiv că cei doi se grăbesc din cauză că sunt foarte tineri, iată că Edward și Cleopatra au demonstrat tuturor că dragostea lor este autentică și făcută să dureze. 

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, cel mai simpatic cuplu din showbiz! Își mărturisesc iubirea și în declarații, și în duete

Cuplul de artiști au sărbătorit recent un an de la nuntă și au și-au dorit să-și arate iubirea pe care și-o poartă unul față de celălalt pe social-media. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au postat dedicații emoționante unul pentru celălalt însoțite de fotografii de cuplu, absolut superbe, care au strâns peste 16 mii de aprecieri din partea fanilor. 

Vezi și: Cleopatra Stratan, apariția serii, într-o rochie cu un decolteu amețitor! VIDEO

1 an de când am spus “Da”! Te iubesc infinit Regina mea! 1 an plin de trăiri și sentimente unice! Mulțumesc ca exiști in viața mea în fiecare zi!”, a fost mesajul transmis de Edward Sanda, pe contul de Instagram, în timp ce Cleopatra Stratan a bifat și ea aniversarea importantă din viața ei:

Te iubesc dintotdeauna pentru totdeauna! Astăzi împlinim 1 an de când ne-am unit oficial destinele!”, a spus și tânăra soție.

Nu rata nici: Edward Sanda și Cleopatra Stratan au un bebe în plan

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor lansa o nouă piesă

Cei doi artiști frumoși din industria muzicală au făcut nunta anul trecut, pe 14 august, într-o locație romantică, pe malul lacului Snagov. În curând, cuplul se pregătește să mai lanseze împreună o melodie, căci așa și-au obișnuit fanii, o dată pe an.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
megham markle doria
disparuta olt foto ipj olt png
cap putin jpeg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg