Edward Sanda și Cleopatra Stratan au un bebe în plan

Anul trecut s-au căsătorit, anul acesta vin cu o nouă surpriză? Poate un bebeluș? Edward Sanda și Cleopatra Stratan au planuri mari pentru 2022. Pe plan profesional o duc foarte bine, iar în cel personal și doresc să aibă casa lor și să devină părinți.

cub cleopatra stratan edward sanda gif

De fiecare dată când sunt întrebați de un copil, cei doi soți Edward Sanda (24 de ani) și Cleopatra Stratan (19 ani) spun că sunt prea tineri și mai au nevoie să copilărească. Ce-i drept, s-au logodit când Cleopatra a împlinit 18 ani, apoi s-au căsătorit și s-au mutat împreună.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, secrete din căsnicie 

Lucrează împreună în studioul de înregistrări și de multe ori au și concerte la comun. Au chiar și afaceri căci au lansat o linie de haine pentru tineri. Cleopatra este imaginea mai multor firme și sunt invitați în diferite showuri de televiziune. Pare că nu le lipsește nimic însă un apropiat al lor spune că mai au nevoie de ceva.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc un copil 

„Își doresc un copil, poate doi, dar cred că vor să mai aștepte puțin. Momentan, ei sunt copii. Și mai vor să se mute la casa lor, să aibă propriul cuibușor al lor. Acest vis este posibil să se împlinească poate chiar anul acesta dacă au timp să se ocupe de toate pregătirile", ne-au spus surse apropiate cuplului.

„M-am mutat la casa mea, dar nu s-a schimbat nimic în viață noastră. Ceea ce făceam înainte de căsătorie facem și acum. Noi ne-am închegat relația de când ne-am cunoscut, emoțiile sunt mai intensificate. Facem doi ani de când suntem oficial împreună, iar aniversarea noastră am petrecut-o într-un loc în care ne-am relaxat total, la spa, la masaj. Merităm și noi măcar de ziua noastră", ne-a spus solista.

De curând, cei doi au fost într-o vacanță la Paris și își mai doresc, când timpul le va permite, să meargă și în Grecia și Italia, mai precis în Sardinia.

Nu vor la facultate

Deși înainte de nuntă Cleopatra spunea că poate va face facultatea de actorie, iată că lucrurile s-au schimbat. „Nu mi-e rușine că n-am facultate. Nici eu, nici Cleo nu am avut timp de studii superioare. Ne axăm pe muzică. Probabil în viitor o să facem și asta. Dacă o să aleg să fac o facultate o să aleg ceva care ar merge mâna în mâna cu muzica”, a mai declarat Edward Sanda.

Referitor la acest subiect, și Cleopatra a avut o ieșire fermă legată de facultate, publicată pe contul ei personal de Instagram.

Vezi și: Cum a trecut Edward Sanda testul tatălui socru

„Nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvoltă în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”, a declarat Cleopatra Stratan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Zalomir2 jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
image png
Stela Popa jpg
mugur mihaescu jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
andreea marin si cove jpg