Edward Sanda și Cleopatra Stratan au un bebe în plan

Anul trecut s-au căsătorit, anul acesta vin cu o nouă surpriză? Poate un bebeluș? Edward Sanda și Cleopatra Stratan au planuri mari pentru 2022. Pe plan profesional o duc foarte bine, iar în cel personal și doresc să aibă casa lor și să devină părinți.

cub cleopatra stratan edward sanda gif

De fiecare dată când sunt întrebați de un copil, cei doi soți Edward Sanda (24 de ani) și Cleopatra Stratan (19 ani) spun că sunt prea tineri și mai au nevoie să copilărească. Ce-i drept, s-au logodit când Cleopatra a împlinit 18 ani, apoi s-au căsătorit și s-au mutat împreună.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, secrete din căsnicie 

Lucrează împreună în studioul de înregistrări și de multe ori au și concerte la comun. Au chiar și afaceri căci au lansat o linie de haine pentru tineri. Cleopatra este imaginea mai multor firme și sunt invitați în diferite showuri de televiziune. Pare că nu le lipsește nimic însă un apropiat al lor spune că mai au nevoie de ceva.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc un copil 

„Își doresc un copil, poate doi, dar cred că vor să mai aștepte puțin. Momentan, ei sunt copii. Și mai vor să se mute la casa lor, să aibă propriul cuibușor al lor. Acest vis este posibil să se împlinească poate chiar anul acesta dacă au timp să se ocupe de toate pregătirile", ne-au spus surse apropiate cuplului.

„M-am mutat la casa mea, dar nu s-a schimbat nimic în viață noastră. Ceea ce făceam înainte de căsătorie facem și acum. Noi ne-am închegat relația de când ne-am cunoscut, emoțiile sunt mai intensificate. Facem doi ani de când suntem oficial împreună, iar aniversarea noastră am petrecut-o într-un loc în care ne-am relaxat total, la spa, la masaj. Merităm și noi măcar de ziua noastră", ne-a spus solista.

De curând, cei doi au fost într-o vacanță la Paris și își mai doresc, când timpul le va permite, să meargă și în Grecia și Italia, mai precis în Sardinia.

Nu vor la facultate

Deși înainte de nuntă Cleopatra spunea că poate va face facultatea de actorie, iată că lucrurile s-au schimbat. „Nu mi-e rușine că n-am facultate. Nici eu, nici Cleo nu am avut timp de studii superioare. Ne axăm pe muzică. Probabil în viitor o să facem și asta. Dacă o să aleg să fac o facultate o să aleg ceva care ar merge mâna în mâna cu muzica”, a mai declarat Edward Sanda.

Referitor la acest subiect, și Cleopatra a avut o ieșire fermă legată de facultate, publicată pe contul ei personal de Instagram.

Vezi și: Cum a trecut Edward Sanda testul tatălui socru

„Nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvoltă în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”, a declarat Cleopatra Stratan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

bani banca bancnote jpeg
FotoJet jpg
florin salam jpeg
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
FotoJet (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
onoriu 12 JPG
image png
oana lis exclusiv png
image jpeg
marian manole jpeg
682addb5 8f9a 4f32 aa94 5835415fd579 jpg