EXCLUSIV Cum a trecut Edward Sanda testul tatălui socru, Pavel Stratan: ”Nu sunt vreun vagabond”

Ultima actualizare:

    Cleopatra și Edward Sanda s-au căsătorit pe 14 augustfoto: Instagram
Cleopatra și Edward Sanda s-au căsătorit pe 14 augustfoto: Instagram

Cleopatra, fiica lui Pavel Stratan, trăiește o dragoste ca-n filme alături de Edward Sanda. Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești și de o lună de miere de vis. Tinerii însurăței tocmai s-au întors bronzați din Sardinia, unde au petrecut două săptămămâni romantice.

Și-a dorit ca Edward Sanda să fie primul și ultimul bărbat în viața ei. Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (24 de ani) și-au transformat povestea de iubire în căsnicie, chiar dacă amândoi au vârste fragede. Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au dorit o nuntă intimă, cu persoanele apropiate și câțiva colegi din lumea muzicii. După nuntă, cei doi au plecat în luna de miere în Sardinia. Mirele a fost cel care a ales destinația.

„Nu credeam că o să mă însor la 24 de ani”

„Două săptămâni de miere au fost. Eu am ales Sardinia, o insulă plină de palmieri, tropicală. Ni s-a luat de paste și pizza instant. Ne-am deconectat, ne-am dat un refresh. Eu am și locuit acolo, am stat câțiva ani acolo. Eu nu credeam în căsătorie înainte s-o întâlnesc pe Cleopatra. Ea mi-a schimbat planul. Nu credeam că o să mă însor la 24 de ani”, a declarat Edward Sanda, pentru Click!

Cei doi se înțeleg de minune cu socrii. Edward Sanda a trecut din prima testul tatălui socru. Pavel Stratan este foarte apropiat de ginerele lui. „A fost primul care ne-a susținut. El a presimțit că noi o să fim împreună. Eu nu sunt genul de băiat rău și el a știut asta și a stat liniștit de la început. Nu sunt vreun vagabond”, a mai spus solistul. Acum tot ce mai lipsește din peisaj pentru fericitul cumplu este un prichindel. „Peste ani o să vină și un copil. Vrem să vină totul de la sine, deocamdată nu e”, ne-a declarat Cleopatra Stratan.

Citește și:

Cleopatra a răspuns la 15 întrebări despre nuntă. "Da, se poate și fără nași". Replică acidă atunci când a fost "certată" pentru rochia simplă

Imagini de poveste de la nunta Cleopatrei. Tortul a fost o inimă imensă, dansul mirilor, de vis, iar Pavel Stratan, un socru fericit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
beyonce instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
banner oana roman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net