Cine este iubitul frumoasei Iuliana Pepene, concurentă la "America Express 2024"

Ultima actualizare:

Iuliana Pepene va participa la America Express şi este pregătită de experienţele pe care le va înfrunta pe Drumul Soarelui, alături de colega ei, Sonia Simionov. Acasă îl va lăsa pe iubitul său, Alex. Nu mulți știu că prezentatoarea TV iubește din nou. Luna trecută, aceasta a postat mai multe poze dintr-o vacanță, din Maldive, în care apăreau cei doi.

Iuliana Pepene va participa la "America Express 2024" Foto: Instagram
Iuliana Pepene va participa la "America Express 2024" Foto: Instagram

Cu cine se iubește Iuliana Pepene

Anul trecut, Iuliana Pepene s-a despărțit de Chef Dragoș Bercea, bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste încă din 2019. În prezent, încă de câteva luni, se pare însă că prezentatoarea TV iubește din nou și este mai fericită ca niciodată în brațele noulul ei partener de viață, Alex.

În luna aprilie, cei doi au plecat într-o vacanță de vis, în Maldive, acolo unde au petrecut momente de neuitat.

Iuliana Pepene împreună cu iubitul, Alex Foto: Instagram
Iuliana Pepene împreună cu iubitul, Alex Foto: Instagram

Cine este iubitul Iulianei Pepene

Alex, noul iubit al Iulianei Pepene, este o persoană necunoscută pentru mulți. Prin urmare, fanii acesteia au fost nerăbdători să arunce o privire asupra bărbatului care i-a atras atenția prezentatoarei TV.

Pe profilul ei de Instagram, Iuliana a postat atunci o serie de poze și scurte clipuri video. Era evident că cei doi sunt compatibili și împărtășesc o legătură puternică. 

Cum a anunțat Iuliana Pepene despărțirea de fostul iubit

Iuliana Pepene a fost extrem de discretă atunci când a decis să se separe de Dragoș Bercea. Deși nu anunțase încă, surse din anturajul celor doi spuneau că aceștia nu mai erau împreună de ceva vreme, iar despărțirea nu ar fi fost deloc una amicală.

Știrista a plasat mai multe indicii în această direcție, chiar pe rețelele de socializare. Atunci când toată lumea se aștepta să îmbrace rochia de mireasă, prezentatoarea de la Antena 1 a dezvăluit că nu toate relațiile sunt menite să ducă la căsătorie. „Nu toate relațiile duc la căsătorie, unele te vor ajuta să descoperi noi restaurante”, scria Iuliana Pepene în mediul online, la acea vreme.

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net