Iuliana Pepene, pictorial incendiar! Știrista a renunțat complet la inhibiții

Ultima actualizare:

Iuliana Pepene, frumoasa prezentatoare de la Antena 1, a publicat un pictorial de senzație, în care își demostrează talentele. Știrista apare într-o ipostază provocatoare, în timp ce cântă la pian, dar postura ei extrem de senzuală a fost elementul cheie ce a atras atenția fanilor.

Vedeta Antena 1 este cu siguranță o prezență încântătoare pe micul ecran, atunci când prezintă matinalul în fiecare dimineață. Ea a câștigat rapid simpatia publicului, datorită frumuseții ei incontestabile, caracterizate de chipul de păpușă și trupul cu forme amețitoare. 

Citește și Ele sunt cele mai provocatoare știriste. Trei blondine cu decolteuri de infarct

Iuliana Pepene s-a dezvăluit fanilor într-o manieră mai senzuală și mai provocatoare ca niciodată, căci fotografiile pe care le-a postat au încins internetul și au adunat în scurt timp peste 10.000 de aprecieri, adică cel mai mare număr like-uri pe care le-a primit vedeta vreodată la o postare, pe Instagram. 

Imaginile o înfățișează pe Iuliana Pepene în timp ce stă în fața unui pian, într-o rochie bej, strâmtă pe trup, ce-i accentuează bustul. Blondina și-a lăsat picioarele la vedere și a adoptat o postură extrem de sexy. 

Citește și Andreea Bălan şi Iuliana Pepene, vacanţe de lux în Dubai

A doua poză a tăiat răsuflarea fanilor, căci blondina Iuliana Pepene stă cu un pahar de vin alb în mână și se lasă pozată într-o ipostază extrem de erotică, ce ar da oricui palpitații la inimă. 

Iuliana Pepene este o mare pasionată de motociclism

Iuliana Pepene s-a lansat ca prezentatoare Meteo, la postul Antena 1, apoi a primit rolul de știristă, în cadrul Observatorului de dimineață. Este originară din Brașov și a venit la București, pentru a-și continua studiile. Deși are au program foarte încărcat, care începe la ora trei dimineața, frumoasa blondină reușește să-și păstreze silueta de invidiat, printr-o alimentație echilibrată. 
Iuliana Pepene este, de asemenea, o fire activă și o mare pasionată de motociclism. Tânăra prezentatoare de la Observator chiar a participat la mai multe raliuri, drept copilot. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net