Amalia Enache, apariţie de Oscar, în roşu, la Premiile Gopo

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vedetele din lumea filmului şi a televiziunii au făcut paradă de ţinute la gala Premiilor Gopo, care s-a ţinut la Teatrul Naţional "I.L. Caragiale", din Bucureşti, în seara zilei de marţi, 3 mai. Amalia Enache, gazda covorului roşu, a fost o apariţie spectaculoasă, într-o rochie demnă de premiile Oscar, cu un decolteu generos. 

Amalia Enache, la Premiile Gopo foto: Click!/Sever Gheorghe
Amalia Enache, la Premiile Gopo foto: Click!/Sever Gheorghe

Amalia Enache a întâmpinat invitaţii de la cea de-a 16-a ediţie a Premiilor Gopo, pe covorul roşu. Prezentatoare TV nu a dezamăgit cu ţinuta sa, din contră, a fost una dintre cele mai reuşite ale serii. Într-o rochie roşie, lungă, din voal şi cu un decolteu impresionant, Amalia a părut desprinsă de la unul dintre marile evenimente de la Hollywood. 

Cu zâmbetul pe buze şi cu părul desfăcut, lăsat să cadă pe spate, Amalia a radiat printre toate vedetele venite să sărbătorească cea mai importantă seară a filmului românesc. 

Dana Rogoz, Monica Bîrlădeanu, Andreea Raicu sau Laura Cosoi au fost doar câteva dintre numele care au păşit pe covorul roşu, în ţinute care mai de care mai elegante şi mai îndrăzneţe. A predominat albul printre vedetele feminine, iar domnii au ales sacouri mai clasice, negre şi ţinute mai casual. 

Citeşte şi: Vedetele s-au întrecut în ținute la Premiile Gopo! Dana Rogoz și Monica Bîrlădeanu, aparițiile serii

Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, premii pentru întreaga carieră

Seara a fost marcată şi de un omagiu adus celor doi mari actori Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, care au primit trofeul pentru întreaga carieră. Actorul de 89 de ani a venit în baston, pe scena Premiilor Gopo, într-o ţinută relaxată, dar elengată, şi a subliniat că speră să mai joace în producţii după acest moment. 

Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, la Premiile Gopo
Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, la Premiile Gopo

Mariana Mihuţ, şi ea într-o ţinută complet neagră, cu un sacou de catifea,  a punctat că este extrem de recunoscătoare pentru aplauzele primite la Premiile Gopo şi s-a întrebat mirată, spre amuzamentul publicului, "Dar noi suntem comori naţionale?". Puteţi vedea momentul în care cei doi actori vin pe scenă, dar şi citi discursurile lor aici. 

Care au fost marii câştigători de la Premiile Gopo 2022

Marele câştigător al serii a fost filmul "Babardeală cu bucluc sau porno balamuc", pelicula lui Radu Jude care deja a impresionat criticii din întreaga lume şi a câştigat unul dintre cele mai importante premii din industria mondială a filmului, Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, în 2021. De altfel, şi Katia Pascariu, actriţa care a interpretat personajul principal, a fost recompensată cu un premiu pentru rolul său. 

Cristi Puiu a primit trofeul pentru "Cel mai bun regizor". Pelicula "Neindentificat" a fost recompensată cu două premii: "Cel mai bun actor într-un rol principal", pentru prestaţia lui Farcaş Bogdan, şi "Cel mai bun scenariu", pentru Iulian Postelnicu şi lui Bogdan George Apetri. Şi "Câmp de maci" a primit două distincţii: regizorul Eugen Jebeleanu, pentru "Cel mai bun debut", iar actorul Alexandru Potocean, pentru rol secundar. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net