Octavia Geamănu, despre momentul în care va pleca de la Observator: «Cu siguranță se va întâmpla»

Ultima actualizare:

Octavia Geamănu, prezentatoarea știrilor Observator de la Antena 1, a vorbit despre cum a evoluat relația cu soțul ei, dar și despre planurile profesionale.

Octavia Geamănu, despre momentul în care va pleca de la Observator: „Cu siguranță se va întâmpla”
Octavia Geamănu, despre momentul în care va pleca de la Observator: „Cu siguranță se va întâmpla”

Octavia Geamănu, 38 de ani, este prezentatoarea știrilor Observator de la Antena 1, iar prezența ei discretă a stârnit întotdeauna admirația pubicului. 

Octavia este o persoană căreia nu-i e teamă să spună ceea ce gândește, iar această atitudine a atras câteodată și controversă.

Cu toate acestea, Octavia Geamănu este un om echilibrat și nu ține neapărat să fie în centrul antenției. Ea a vorbit recent foarte sincer despre viața de familie și despre relația cu soțul ei. Octavia Geamănu a declarat că dragostea și respectul dintre ea și partener sunt sentimente constante, de aceea nu este nevoie de o zi specială ca cei doi să-și manifeste aprecierea unul față de celălalt.

Când m-am măritat, i-am zis că nu vreau să mergem în luna de miere pentru că eu îmi doresc o viaţă de miere, nu o lună. Aş crede că a păţit ceva dacă ar veni la mine cu un cadou într-o anumită zi din calendar. Dar da, încă sunt surprinsă când primesc ceva minunat pur şi simplu pentru că azi e joi înainte de vineri, ori că a văzut într-o vitrină ceva ce a considerat că mi se potriveşte şi ăsta e un motiv suficient de bun încât să mi-l ofere cadou. Mie aşa îmi place. a declarat Octavia Geamănu pentru OkMagazine.

Octavia Geamănu a creat controverse pe social-media

Soțul Octaviei Geamănu este muzicianul Marian Ionescu, iar știrista a mărturisit că în ciuda restricțiilor, care nu au permis concerte cu spectatori, partenerul ei a continuat să creeze și a terminat de lucrat la un album.

Atât de mult a pictat şi a lucrat la noul album “Minimal” (care va fi lansat pe 21 mai, la Sala Palatului - în sfârşit un concert într-un loc cu o capacitate mare) încât nici n-a mai avut timp să se gândească la restricţii. Ba chiar azi vorbeam că pe 1 martie începe turneul şi vor fi concerte zilnic, deci o să mă tot urc cu Andrei în maşină să mergem pe ici-colo. a dezvăluit prezentatoarea de știri. 

Octavia Geamănu a ales să vorbească și despre o postare de-a ei devenită virală pe rețelele de socializare și în care prezentatoarea Observator își spunea opinia cu privire la "bărbații adevărați din ziua de azi. 

Discursul Octaviei Geamănu a atras multe critici, însă prezentatoarea este de părere că discuția este mult mai coplexă, iar oamenii tind să exagere cu reacțiile. 

Octavia Geamănu susține că la un moment dat va pleca de la Observator

Unul dintre cele mai importante aspecte din viața Octaviei Geamănu este cariera, iar prezentatoarea și-a ăcut un nume în domeniul jurnalismul și devenit una dintre cele mai recognoscibile prezențe de la pupitrul știrilor. 

Cu toate acestea Ocravia susține că va veni un moment în acre va renunța la rolul de prezentatoarea a știrilor Obserator de la Antena 1 și susține că o astfel de situație va surveni firesc. Prezentoarea a declarat că are foarte multă credință în destinul ei și că s-a ghidat după instinct. 

Noi ne schimbăm, ne dorim altceva la un moment dat… Chiar mâine-mâine nu se va întâmpla asta, să renunţ la Observator, însă în viitor cu siguranţă da. O să vină totul într-un firesc. Cred foarte mult în Destinul meu. Evoluez zilnic, învăţ, mă dezvolt pentru o etapă firească din punct de vedere profesional. Să ştii că eu nu sunt înnebunită “să apar” la TV. Îmi place enorm ceea ce fac, mi se potriveşte şi se “întâmplă” ca asta să se petreacă în acest mediu. Dar nu mă simt legată de un job anume. Nici n-ar fi sănătos să fie aşa. Viaţa trebuie trăită fără încrâncenare ori ataşamente de orice natură. Trebuie trăită cu încredere şi spirit. Sau, cel puţin, aşa vreau eu să trăiesc.”, a mai adăugat Octavia Geamănu. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net