Alexia și Aris Eram, prima imagine de la America Express. Copiii Andreei Esca au uimit pe toată lumea

Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca și ai lui Alexandre Eram au pornit în cea mai mare aventură a vieții lor, în America Express 2024, pe Drumul Soarelui. Cei doi fac parte din cele nouă echipe participante și bucuria li se citește pe chip.

Alexia și Aris Eram participă la America Express 2024 / foto: Social media
Alexia și Aris Eram participă la America Express 2024 / foto: Social media

Recent, pe Instagram, Alexa și Aris Eram apar fotografiați unul lângă celălalt, savurând la maxim provocările pe care le duc la bun sfârșit.

Prima imagine cu Alexia și Aris Eram pe Drumul Soarelui

America Express 2024 pregătește noi surprize telespectatorilor care așteaptă cu sufletul la gură să urmărească traseul celor nouă echipe participante, printre care se numără și Alexia și Aris Eram.

Cei doi au acceptat să facă față celei mai mari provocări din viața lor și să obțină amintiri pe care nu le vor uita prea curând. Recent, o fotografie cu ei a apărut în mediul online, și fanii au rămas surprinși să observe entuziasmul copiilor Andreei Esca. Dacă Alexia e mereu aranjată în mediul online, acum i-a uimit pe toți cu naturalețea ei, căci la America Express e tare greu să faci rost de confortul de acasă. Chiar și așa, copiii Andreei Esca se pare că sunt bucuroși de noul lor proiect TV, mai ales că participă împreună. 

Prima fotografie cu Alexia și Aris Eram, în America Express 2024 / foto: Instagram
Prima fotografie cu Alexia și Aris Eram, în America Express 2024 / foto: Instagram

Motivul pentru care Alexia și Aris Eram au acceptat provocarea America Express 2024

Înainte de a pleca în aventura America Express, Alexia Eram a oferit o declarație prin care a explicat motivul pentru care ea și fratele său au acceptat să facă parte din acest reality-show.

„Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?!

Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învațăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii (frați adulți)”, spunea Alexia Eram, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net