Când Alexia Eram e în „America Express”, Andreea Esca și „ginerele” Mario Fresh, se distrează pe cinste

Joi dimineață, a avut loc petrecerea trimestrială de lansare a revistei AList, numărul de vară, publicație condusă de Andreea Esca, care a anunțat noul număr al revistei.

Andreea Esca, alături de Mario Fresh și de colegii de la „România, te iubesc”
Andreea Esca, alături de Mario Fresh și de colegii de la „România, te iubesc”

Evenimentul monden a fost, așa cum ne-a obișnuit, la vremea micului dejun, astfel încât invitații speciali să-și poată permite să vină în ținute lejere și să bea o cafea bună, să servească delicatese culinare ușoare, de vară, și să-și poată continua ziua după placul inimii. Și să nu uităm că fiecare invitat trebuia să aibă asupra sa o floare, acesta fiind dress code-ul de acces în incinta locației din zona de nord a Capitalei.

Andreea Esca a primit flori din partea invitaților
Andreea Esca a primit flori din partea invitaților

Florile au fost primite, iar buchetul a ajuns să fie câștigat, la tombolă, de una dintre invitatele speciale la eveniment. Au devenit deja o tradiție, pentru lumea mondenă a Capitalei, evenimentele matinale organizate de Andreea Esca, alături de echipa revistei.

Mario Fresh & Florin Dumitrescu
Mario Fresh & Florin Dumitrescu

Însă, de data aceasta, marea absentă a fost Alexia, fiica Andreei Esca (50 de ani) și a lui Alexander Eram, fiind plecată în competiția „America Express”, emisiune celebră a Antenei 1, împreună cu fratele său, Aris. Andreea s-a distrat pe cinste alături de soțul ei și de colegele de la AList, mai ales că atmosfera evenimentului a fost întreținută și de „ginerele” ei, cântărețul Mario Fresh (20 de ani).

Mario Fresh, show la party-ul AList
Mario Fresh, show la party-ul AList

Se pare că Andreea este un fan înfocat al tânărului artist, căci a dansat atât pe hit-ul „E necesar”, cât și pe o melodie nouă, ce va fi lansată cât de curând, așa cum a mărturisit artistul chiar pe scenă. Și îi place și umorul lui, căci s-a amuzat pe cinste, atunci când acesta a făcut o glumă, și a spus că și-a schimbat look-ul special să semene cu Smiley...  Dacă va aduceți bine aminte, Mario Fresh a debutat pe scena de la „Românii au talent”, emisiune prezentată de Smiley și Pavel Bartoș, iar mulți îi spun solistului că vocea sa seamănă cu cea a celebrului soț al Ginei Pistol.

       Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Regele Charles  GettyImages jpg
Monica Bârlădeanu și fratele ei, Petru  Foto Facebook
9 ion ion tiriac si sorana cirstea jpg jpeg
Simona Halep, Getty Images jpg
Andreea Oana Popescu, fosta dansatoare a Deliei, și soția campionului la dans sportiv Rareș Cojoc, a apelat miercuri la noi intervenții estetice și s-a operat la față
Kate Middleton William facultate profimedia 0221704226 jpg