Ginerele Andreei Esca, gesturi intime cu Alexia Eram. Unde a atins-o, în văzul tuturor

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de șase ani. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și continuă să fie un cuplu solid. Recent, fiica Andreei Esca a postat pe pagina ei de TikTok un filmuleț care a stârnit o mulțime de comentarii. În clip se observă cum iubitul ei îi dă câteva palme la fund.

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de mai bine de 6 ani Foto: Facebook
Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de mai bine de 6 ani Foto: Facebook

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și se sprijină unul pe altul. Alexia Eram postează des pe rețelele de socializare clipuri în care apare și iubitul său, Mario Fresh. Recent, în clipul de pe TikTok, Alexia dansează lângă Mario, iar acesta îi dă cu palma la fund. 

Ce spunea Mario Fresh despre relația cu Alexia Eram

Cei doi formează un cuplu de foarte mulți ani. „Șase ani de când suntem împreună. Am cântat în 2015 la ziua ei, nu ne cunoșteam, eram cu Velea, îl dublam. Ea era fana mea, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia. Eu spuneam la microfon: <<La mulți ani, Alexia!>>. Dar nu știam cine e Alexia, mă uitam în stânga, în dreapta, erau zeci de fete în fața mea”, a mărturisit Mario Fresh.

Mai târziu cu un an, au avut ocazia să se cunoască la o lansare de videoclip. Cântăreața Antonia a fost cea care le-a făcut cunoștință. Artistul a dezvăluit că în acele momente „tânjea” după o relație, iar atunci când a venit, a fost extrem de frumos.

Alexia Eram îl iubește la nebunie

Cântărețul Mario Fresh a mai dezvăluit și care este cea mai mare calitate a iubitei sale. El a explicat că nu a mai văzut femeie care să iubească atât de mult pe cineva.

,,Eu nu am văzut o femeie care să poată să iubească atât o persoană. Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească, nu pot să-mi dau seama cum. Este acolo pentru mine de 30 de ori peste limita legală.”, a mai spus acesta, scrie wowbiz.ro.

De-a lungul timpului mai multe zvonuri potrivit cărora cei doi s-au despărțit au apărut în spațiul public, însă cei doi le-au negat de fiecare dată. Cântărețul nu a putut participa la absolvirea Alexiei din cauza programului încărcat, iar imediat au apărut informații false despre o posibilă ruptură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net