Cum au fost surprinși Alexia Eram și Mario Fresh înainte de Înviere! Fiica Andreei Esca, mai fericită ca niciodată

Alexia Eram și iubitul ei Mario Fresh au ales să sărbătorească Învierea Domnului printr-o plimbare relaxantă departe de agitația Capitalei. Unde au fugit cei doi îndrăgostiți de Paște, aflați acum!

Alexia Eram, ieșire romantică cu Mario Fresh
Alexia Eram, ieșire romantică cu Mario Fresh

Alexia și Mario au decis să facă o mică escapadă într-unul dintre cele mai frumoase orașe din România - Iași. Cuplul a postat mai multe fotografii chiar din fața Palatului Culturii din Iași, în timp ce se plimbă și se bucură de vremea deosebit de plăcută. Cei doi au ales niște outfit-uri casual pentru această plimbare relaxantă. 

Alexia (22 de ani)  și Mario (23 de ani) formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri și sunt împreună încă din adolescență! Este de admirat faptul că deși sunt atât de tineri au reușit să își păstreze frumos relația, cei doi fiind împreună de 6 ani. Practic au crescut împreună și s-au format. Și pentru că au atâția ani în spate împreună, nu de puține ori au fost întrebați când au de gând să își întemeieze și o familie. Fiica Andreei Esca a vorbit acum ceva timp și despre întemeierea unei familii. Vedeta a explicat că cei doi au fost întrebați încă de la 18 ani când vor face un copil.

Alexia Eram si Mario Fresh lansare Disney

„Când ne căsătorim, când o să avem un copil. Lucrurile trebuie să se întâmple când trebuie să se se întâmple, suntem foarte tineri. Adică, ne întrebau asta de când aveam 18 ani, când facem un copil. Adică, pe bune, eram încă la facultate. Cred că toate vin la timpul lor. Momentan suntem foarte bine”, a declarat Alexia Eram pentru Antena Stars.

De ce nu se pot căsători Alexia Eram și Mario Fresh

Ceea ce nu știu mulți însă este faptul că Alexia și Mario au ales să sărbătorească Paștele împreună în ciuda faptului că ea este catolică și el ortodox!

Cei doi nu se gândesc încă dacă religia ar fi un impediment într-o viitoare posibilă căsătorie și consideră că acest lucru sigur se va putea rezolva, potrivit CANCAN.ro

mario fresh alexia eram 4 png

Cu toate acestea Alexia Eram pare că n-ar avea încă gânduri de mărițiș și nici mama ei nu consideră că fiica sa și Mario ar trebui să se grăbească.

Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită.

În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca, pentru Click. 

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net