Incredibil cât de elastică poate fi Andreea Esca la 50 de ani! Uite cum face șpagatul și lumânarea!

Andreea Esca știe cum să se mențină în formă maximă și la 50 de ani. Prezentatoarea TV ține la silueta ei și merge regulat la sala de fitness, unde trage tare la aparate. Recent, știrista a publicat un video de la sală, unde demonstrează că reușește să facă exerciții cât se poate de dificile, ce au efect asupra flexibilității, a forței, dar și a rezistenței. Fiica ei, Alexia, îi face concurență!

La 50 de ani, Andreea Esca are un tonus de invidiat și un corp tonifiat “ca la 20”. Secretul vedetei Pro Tv este unul singur! Silueta subțire cu eforturi intense se ține! Andreea merge, zilnic, la sala de fitness, unde trage tare, nu glumă!

Andreea a arătat pe contul ei de Instagram câteva din exercițiile care o ajută și care au un grad de complexitate foarte mare. Esca le execută, și la 50 de ani, exemplar și mai că o și întrece pe fiica ei, Alexia Eram. Cele două, mamă și fiică, trag din greu la sală sub îndrumarea aceluiași antrenor.

Imaginile din sala de sport cu Andreea Esca pe aparate, în plină acțiune, fac deja furori pe rețelele de socializare.

Greu la deal, dar nu mă las! «Nu te lăsa ca un câine la doi câini!» Nu mai știu de unde știu vorba asta”, a fost mesajul vedetei, din sala de forță.

Andreea Esca: „Merg la sport, în mod regulat, orice s-ar întâmpla”

La 50 de ani, Andreea are o ambiție de neegalat. Pe lângă exercițiile fizice pe care le face în fiecare zi, aceasta a apelat în trecut și la ajutorul unui nutriționist.

În urmă cu câțiva ani, Andreea a ținut o dietă care a ajutat-o să scape de 6 kilograme. Andreea Esca a povestit, pentru Click!, cum a reușit atunci să ajungă la 58 de kilograme și să se simtă mai bine în pielea ei.

Am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist, la Simona Colonescu, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult - eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc - și după aceea am mers la un alt medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut.

Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel”, a explicat vedeta, la acel moment, pentru Click!

Ulterior, vedeta Pro TV a ținut să mai precizeze că face mereu sport, orice s-ar întâmpla.

Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață, dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat, orice s-ar întâmpla. Nu am fumat niciodată, nu știu dacă contează, alcool nu prea beau.

Beau câte un pahar undeva, așa de gust. Nu e pasiunea mea! Dansez mult, îmi place muzica, am prieteni foarte simpatici, am o familie frumoasă. Toate aceste lucruri, la un loc, reprezintă cumva o viață sănătoasă”, a mai povestit Esca, într-o emisiune la Pro TV.

Esca, primul loc în „Topul celor mai de succes femei din România”

Andreea Esca este considerată emblema Pro TV. Ea ocupă postul de realizator-prezentator al Știrilor ProTV din anul 1995, fiind una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite jurnaliste din România.

Esca ocupa, anul acesta, primul loc în „Topul celor mai de succes femei din România”, devansând nume precum Cristina Bâtlan sau Simona Halep.

Topul a fost realizat de „Zile și Nopți” și Magic FM, în perioada 3 - 20 februarie, pe un eșantion de 1.724 persoane.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net