Cum reușește Andreea Esca să se mențină tânără! Are 5 obiceiuri de care nu se dezice niciodată

Andreea Esca (50 de ani) nu mai are nevoie de nicio prezentare. Are o carieră consolidată în lumea televiziunii, fiind una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din țara noastră. Emblema Pro TV-ului își face timp pentru a se ocupa de imaginea și sănătatea sa. Cum reușește Andreea Esca să se mențină într-o formă de zile mari, la vârsta de 50 de ani, a explicat chiar ea.

Andreea Esca este într-o formă de zile mari (Foto: Colaj Click!/ Arhiva personală)
Andreea Esca este într-o formă de zile mari (Foto: Colaj Click!/ Arhiva personală)

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit, Andreea Esca a dezvăluit cele 5 obiceiuri de care nu se dezice atunci când vine vorba de felul în care arată. Uite cum reușește prezentatoarea Știrilor de la Pro TV să se mențină tânără.

Andreea Esca, secretele unui corp de invidiat

Înainte de a apela la mici ajutoare care o ajută să se mențină într-o formă de zile mari, Andreea Esca știe cât de important este să te simți bine în propria piele. Pentru a-și menține constantă această stare de echilibru, știrista a mărturisit că a apelat la ajutorul medicului nutriționist pentru a-i personaliza o dietă. De asemenea, aceasta știe cât de importantă este demachierea și folosirea cremelor adaptate tenului ei.

Deși nu a apelat la ajutorul unui medic estetician, Andreea Esca are câteva trucuri care o ajută să se mențină tânără.

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață. Dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat. N-am fumat niciodată, nu știu dacă contează. Alcool nu prea beau. Adică, nu știu, beau câte un pahar undeva, așa, de gust, dar nu e pasiunea mea. Dansez mult, îmi place muzica. Am prieteni foarte simpatici, am o familie foarte frumoasă. Poate că toate aceste lucruri la un loc se cheamă, cumva, o viață sănătoasă.

Nu știu dacă îmi arăt sau nu vârsta. Nu știu dacă e o problemă să-ți arăți vârsta. Important este să te simți bine și să accepți lucrurile care sunt absolut normale și naturale și să reușești să faci din fiecare zi din viața ta ceva plăcut. Asta e tot.”, a explicat Andreea Esca, în cadrul unei emisiuni televizate.

Andreea Esca, despre pasiunea pentru pantofi și bijuterii

Dacă ați fost curioși să aflați cât mai multe lucruri despre știrista de la Pro TV, trebuie să știți că pasiunea pentru bijuterii și pantofi o determină pe Andreea Esca să nu se uite la bani atunci când vine vorba de obiectele pe care le iubește.

Totuși, pentru ea nu contează atât de mult dacă accesoriile sale sunt în trend sau nu, prea ieftine sau prea scumpe. Dimpotrivă, mereu are grijă să cumpere tot ceea ce îi place.

 „Cred că cei mai mulți bani i-am investit în pantofi. Am foarte multe bijuterii, dar nu întotdeauna niște bijuterii care să coste foarte mult. De altfel, nu iau niște pantofi doar pentru faptul că sunt la modă sau pentru faptul că, nu știu, costă mult.

Atunci când îmi place ceva, da, cumpăr. Cu siguranță am lucruri care îmi plac foarte mult și au costat foarte puțin și lucruri care au costat foarte mult. Am considerat că nu merită atât de mulți bani, dar până la urmă le-am luat”, a continuat Andreea Esca.

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea jpg
razvan simion si ianca jpg
banner simona patruleasa png
Cristian Topuzu jpg
ijbkn jpg
4 gabriela cristea ne lasa masca cum arata prezentatoarea intro rochie mulata dupa ce a slabit spectaculos jpg jpeg