Andreea Esca s-a făcut DJ! Intră și vezi cum se descurcă la platane, alături de Otravă! VIDEO

La 50 de ani, Andrea Esca e în mare formă și nu se dă înapoi de la noi provocări. Ultima ispravă a vedetei de la Pro TV i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Andreea Esca a făcut pe MC-ul, în week-end, la Festivalul Massif de la Poiana Brașov. Știrista a încântat publicul cu muzica tinereții sale și s-a bucurat de aplauze la scenă deschisă!

Andreea Esca nu se dezminte. Celebra știristă este o apariție pe oriunde merge și demonstrează că la 50 de ani are un spirit foarte tânăr și multe talente nedescoperite.

Andreea s-a numărat, în week-end, printre vedetele care au întreținut din plin atmosfera la Festivalul Masiff, desfășurat la Poiana Brașov. Știrista a mers la festival cu împreună cu familia și a făcut show nu doar în public, ci chiar pe una dintre scene.

Nu pe scena principală, unde au urcat numele grele de pe afișul evenimentului, ci la un party care s-a desfășurat într-un cort imens, sub titulatura ”Greatest Of All Time”.

Andreea Esca: „Ca pe vremea mea Madonna, Michael Jackson”

Celebra știristă a evoluat, spre suprinderea tuturor celor prezenți, în calitate de MC, alături de Cristian Șimonică, alias Otravă. Cei doi s-au descurcat de minune la platane și au încântat petrecăreții cu câteva hit-uri, care, odinioară, dădeau tonul pe la chefuri. 

Ne-am gândit cu Otravă să facem un program cu melodii de pe vremea noastră, dar prind foarte bine. Pentru că multe dintre ele sunt remixate și le știu și tinerii, așa că mergem mai departe cu Madonna, Michael Jackson, Gloria Estefan, Cyndi Lauper”, a spus Andreea Esca, despre evoluția ei pe scena de la Masiff.

Andreea a fost susținută frenetic din public de soțul ei, Alexandre, și de fiica lor, Alexia.  Vedeta Pro TV a încasat și un onorariu pentru prestația sa, ea fiind una din vedetele alease să facă popularizarea primei ediții a festivalului din Poiana Brașov.

De altfel Andrea Esca nu e la prima experiență de acest gen. Ea a mai fost prezentă, în aceleași condiții ca și promoter al festivalului, și la UNTOLD, unde urcat și acolo pe scenă tot cu blogger-ul Otravă.

Iuliana Luciu a mixat la Monaco Sursa: Instagram
Iuliana Luciu a mixat la Monaco Sursa: Instagram

Iuliana Luciu a dat televiziunea pe pupitrul de DJ! Ce onorariu are?

O altă vedetă care a lăsat cariera de televiziune deoparte pentru a deveni DJ și a mixa pe scene importante este Iuliana Luciu. Sora Nicoletei Luciu se bucură de un succes uriaș în noua ei meserie, în care evoluează sub numele de scenă de DJ Lucille.

Ambițioasă din fire, Iuliana a muncit din greu ca să învețe o parte din tainele meseriei de DJ, care nu este deloc ușoară.

Primul mare eveniment, unde Iuliana a participat, anul trecut, în calitate de DJ, a fost chiar la Monte Carlo, într-un club de fițe. Iuliana este plătită cu bani frumoși ca să evolueze la platane. Conform ultimelor informații apărute în presă, ea cere la o petrecere privată un onorariu cuprins între 500 și chiar 2.000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net