Andreea Esca, Valentine’s Day fierbinte alături de soț! „Sunt o răsfățată, recunosc!”

#Exclusiv Click!

A venit și Ziua Îndrăgostiților, iar vedetele noastre s-au pregătit să celebreze dragostea. O cină romantică în doi, o plimbare agale în parc sau un cadou scump, mașini de lux și diamante, după posibilități. Toți au fost surprinși de parteneri!

Anda Adam și Yosif Mohaci vor un bebeluș
Anda Adam și Yosif Mohaci vor un bebeluș

Anda Adam îl sărbătorește pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe iubitul ei, afaceristul Yosif Mohaci.

Anda Adam: „Yosef are nevoie foarte tare de dragoste! Și vrea un bebe!”

De ziua lui, afaceristul originar din Arad își dorește cel mai frumos cadou de la cântăreață: un test de sarcină pozitiv.

Nu m-am gândit ce cadou să-i iau lui Yosef, în fiecare an am o problemă cu acest lucru. El are nevoie foarte tare de dragoste și nu știu altceva ce să-i fac cadou. Dragoste îi dau în fiecare zi. Acum o să încerc să i-o împachetez și să i-o dau. Încerc în fiecare zi. El vreau un bețisor cu două linii, un test de sarcină pozitiv. O să vină și acela, așa sperăm amândoi”, ne-a declarat Anda Adam.

Andreea Esca și Alexandre Eram, căsnicie de peste 22 de ani
Andreea Esca și Alexandre Eram, căsnicie de peste 22 de ani

Esca: ”Dacă suntem îndrăgostiți, sărbătorim!”

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, sunt doi romantici incurabili. Așa că nu se putea să nu sărbătorească Ziua Îndrăgostiților.

Trebuie să sărbătorim de fiecare dată când suntem îndrăgostiți, indiferent de dată. Dacă suntem îndrăgostiți - sărbătorim, dacă nu suntem îndrăgostiți - nu sărbătorim. Nu trebuie să ne uităm la data din calendar.

Eu sunt o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca. Pur și simplu, mie mi-a dat Dumnezeu noroc din punctul ăsta de vedere!”, ne-a declarat vedeta Pro TV, care de abia așteaptă să fie surprinsă de soțul ei, după o căsnicie de peste 22 de ani.

cub raluca podea png

Raluca Podea stă cu șofranul în geantă să-i aducă noroc la bărbați

Cum dragostea trece prin stomac, Raluca Podea va organiza pentru iubitul ei o cină romantică, la ea acasă. Blonda are, însă, și un ingredient secret pe care îl pune în mâncare și care are efect afrodisiac. Umblă chiar cu el în geantă, este vorba de un condiment și anume șofranul.

"Nu știați că șofranul este afrodisiac?! Eu îl port cu mine în geantă, într-o sticluță. Îmi aduce mare noroc în dragoste. Eu de Ziua Îndrăgostiților o să gătesc pentru iubitul meu niște fonfleuri așa, adică niște feluri mai speciale de mâncare, așa le zic eu”, ne-a dezvăluit fosta concurentă de la Masterchef.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bullying bataie copii elevi FOTO Shutterstock jpg
alfred bulai acuzat abuzuri sexuale 1 logo webp
Banner Denise Rifai
Banner Vica Blochina
image
actualitate.net
image
actualitate.net