Motivul real pentru care Raluca Podea și-a făcut operații estetice. Are legătură cu fiul său!

#Exclusiv Click!

Are doar 35 de ani și nenumărate intervenții estetice la activ. Nici nu a început anul bine și Raluca Podea se gândește să mai facă o vizită la medicul estetician. Blonda a recunoscut că se operează de frică să nu îmbătrânească!

Timpul nu iartă pe nimeni, dar Raluca Podea tot speră să-l fenteze. Blonda a stat mai mult pe la cabinetele medicilor esteticieni din Turcia în ultimii ani și și-a făcut nenumărate intervenții, de la implanturi mamare, mărirea posteriorului cu grăsime proprie, până la liposucții, liftinguri, botox și acid hialuronic. Dar parcă tot nu este mulțumită.

Mă enervează enorm fiul meu, David, când îmi zice: <<<lasă-mă, babo!>> Mie mi-e frică de bătrânețe, recunosc! Nu mă văd bătrână! De-aia mă tot operez mereu, dar nu cred că am exagerat, totuși, cu intervențiile!

Dar, recunosc îmi place să fac diverse intervenții. Nu neapărat ce apare îmi place, dar ce simt că am nevoie, îmi fac. Am recunoscut întotdeauna tot ce mi-am făcut!”, a declarat Raluca Podea, pentru Click!

Își face încă o semi liposucție în Turcia!

Eu merg în Turcia cam de două ori pe lună. M-am și operat acolo, mi-am pus implanturi, am și ceva prietene pe acolo. Am reușit să pun pe mine de sarbători. M-am îngrășat și nu sunt mulțumită deloc! În ianuarie merg în Turcia și o să fac o semi liposucție. Vreau să mă mai modelez un pic așa, a mai declarat Raluca, pentru Click!

Raluca Podea are un fiu, David, dintr-o relația cu Valentin. Fiul Ralucăi are 15 ani și și-a întrecut deja mama în înălțime. Raluca s-a văzut nevoită să-și crească fiul singură, de când acesta avea vârsta de un an și opt luni.

Podea șochează după ce și-a crescut fiul singură: “Mai vreau doi copii!”

Raluca Podea l-a născut pe David când era foarte tânără, avea doar 21 de ani. Tatăl copilului ei, Valentin, are, însă, de ani buni o relație cu o altă vedetă, cu care urmează să se și căsătorească, este vorba de Irina Pavlenco, solista trupei Sweet Kiss.

Peste 10 ani, mă mai văd așa cu vreo doi copii. Adevărul e că mai vreau copii. Fi-miu s-a mărit, nu prea mai ai ce discuta acum cu el. Cum vine de la școală, se închide în camera lui și vorbeștele cu fetele ore în șir la telefon. Nu-mi mai dă așa multă atenție ca înainte.

Recunosc că eu sunt o mamă posesivă. Îl controlez și acum că s-a mărit, la sânge. Îi umblu în telefon, peste tot cotrobăi. Prefer să fiu așa decât să pățească ceva. Știu tot în ceea ce-l privește pe copilul meu”, a mai declarat optimistă Raluca Podea.

Brigitte Pastramă are doi copii. Sursă foto: Instagram

Șah mat la Brigitte! I-a luat 10 000 de lei

Raluca Podea a obținut, recent, o victorie importantă în instanță în procesul pe care i l-a intentat soției lui Florin Pastramă, fostul ei iubit, pentru defăimare și denigrarea imaginii publice. Judecătorii au decis, în luna octombrie a anului trecut, că Raluca Podea, trebuie să primească daune morale în valoare de 10.000 de lei, de la Brigitte Pastramă.

Scandalul-monstru dintre cele două dive a debutat chiar în momentul în care Brigitte s-a cuplat la emisiunea „Ferma” (de la Pro TV) cu actualul ei soț, Florin Pastramă. Raluca Podea, din postura de fostă iubită a lui Pastramă, a fost făcută în fel și chip, la acea vreme, de către Brigitte.

Când crizele de gelozie ale lui Brigitte au atins apogeul, Raluca Podea a dat-o în judecată pe soția lui Pastramă, pe motiv că a denigrat-o public. În replică, Brigitte a acționat-o și ea în instanță pe Podea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net