Ce operaţie şi-a făcut la faţă Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă

Ultima actualizare:
Raluca Podea poartă ochelari de soare după blefaroplastia făcută la dr. Călin Doboş
Raluca Podea poartă ochelari de soare după blefaroplastia făcută la dr. Călin Doboş

Raluca Podea a adăugat încă o operaţie estetică la totalul celor care până acum au costat-o peste 20.000 de euro. Focoasa blondină, care a trăit o mare dezamăgire după ce Florin Pastramă s-a cuplat cu Brigitte Năstase la Ferma, a ajuns pe mâna medicului estetician pentru o nouă intervenţie. De data aceasta, a fost vorba doar de o blaferoplastie, o intervenţie la nivelul pleoapelor.

Raluca Podea (32 de ani) va vedea mai bine de acum încolo în cine trebuie să se încreadă. Blondina a apelat la medicul estetician pentru a-şi corecta pleoapele. Fosta iubită a lui Florin Pastramă s-a supus unei blefaroplastii, intervenţie prin care se elimină surplusul de piele, acel exces care apare cu trecerea timpului. Acum, privirea Ralucăi este şi mai pătrunzătoare, blondina fiind mulţumită de primele rezultate.


    Raluca Podea poartă ochelari de soare după blefaroplastia făcută la dr. Călin Doboş Foto: arhivă personală
Raluca Podea poartă ochelari de soare după blefaroplastia făcută la dr. Călin Doboş Foto: arhivă personală

"Raluca Podea este o femeie pretenţioasă, care voia să scape de micile imperfecţiuni ale ochilor. La ea începuse să se formeze un pliu în colţul lateral,  la pleoapa superioară, care o deranja în special la machiaj. Am îndepărtat acest discret exces de piele printr-o operaţie simplă de 10-15 minute, cu anestezie locală. Pacienta este recuperată şi a plecat rapid din clinică. Va reveni pentru scoatea firelor la 6-7 zile de la intervenţie. În tot acest timp, singura contraindicaţie este să folosească produse de machiaj", a explicat dr. Călin Doboş, esteticianul care a operat-o pe blondă.

Ce operaţii estetice are Raluca Podea

Raluca Podea a apelat prima dată la operaţiile estetice după ce a fost desfigurată, în 2013, în urma unui accident de maşină. Apoi şi-a rezolvat micile imperfecţiuni. A investit peste 20.000 de euro în diverse intervenţii estetice: două operaţii de mărire şi de remodelare a bustului (9.000 €), mărire de buze (200 €), refacere volumetrie facială (1.000 €), umplerea cearcănelor (300 €), remodelarea uşoară a nasului (500 €), remodelarea feselor (3.000 €), liposucţie la talie (2.000 €), la genunchi (2.000 €), implant de sprâncene (2.000 €). Peste trei ani, ea va intra din nou în revizie: „Vreau să-mi lungesc picioarele prin intermediul operaţiilor, la 35 de ani. Mi-aş fi dorit să fiu mai înaltă”. 

Recent, blonda şi-a făcut rejuvenare vaginală, printr-o metodă minim invazivă. 

Citeşte şi:

Raluca Podea: «Sexul nu trebuie făcut în grabă!»

Raluca Podea face praf cuplul momentului: «Brigitte, mai bătrână ca Biblia, Pastramă, un obsedat»

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net