Top 3 zodii care se vor despărți de partener până la Valentine`s Day. Vor fi singure și triste!

Trei dintre cele 12 zodii ale horoscopului vor avea un Valentine`s Day de coșmar. Vor pune punct relațiilor în care sunt implicate în prezent și vor sărbători iubirea singure, fără parteneri. Hai să vedem împreună dacă este vorba chiar despre tine!

Trei zodii rămân singure înainte de Valentine`s Day
Trei zodii rămân singure înainte de Valentine`s Day

Valentine`s Day, deși sărbătoare împrumutată de la americani, este destul de iubită și de noi, românii. Cu toate acestea, în 2023, 3 dintre cele 13 zodii ale horoscopului vor rămâne singure și triste și nu vor avea de la cine să primească un cadou. 

Zodiile care rămân singure înainte de Valentine`s Day

Prima dintre zodiile care se vor despărți de partenerii lor până la Valentine`s Day este Taur. Nativii Taur s-au am săturat de certurile din relație, așa că de multă vreme se gândesc să pună punct legăturii amoroase în care sunt implicați. Nici la capitolul sex nu stau mai bine, căci nu au mai avut parte de momente intime de foarte multă vreme. 

Înainte de Valentine`s Day, nativii Taur rămân singuri. Pentru că nu suportă singurătatea, își vor găsi rapid un alt partener. 

Cea de-a doua zodie care va rămâne singură înainte de Valentine`s Day este Racul. Nativii Rac sunt guralivi și certăreți din fire, așa că tensiunile din relația lor vor atinge, în perioada următoare, cote maxime. 

Pentru că partenerii nu mai suportă acest lucru, cei doi vor ajunge să se despartă chiar înainte de Valentine`s Day.

Zodia Rac este extrem de serioasă atunci când vine vorba de relații, dar rea de gură. Din acest motiv, indiferent de partenerii pe care alege să-i aibă alături, mereu vor exista tensiuni, certuri și neînțelegeri. Numai cei care pot suporta asemenea situații vor reuși, de-a lungul anilor, să reziste lângă nativii Rac. 

Și Săgetătorii rămân singuri înainte Valentine`s Day

Citește și - Ghinionul se va ține după nativii acestei zodii, în 2023! Ce trebuie făcut pentru a scăpa de nereușite

Ultima, dar nu cea din urmă zodie care va rămâne singură înainte de Valentine`s Day este zodia Săgetător.

Deși se bucură de mai bine de câțiva ani de o relație stabilă și frumoasă, greșelile partenerului o va face să se gândească mai bine la lucrurile din viața ei și să-și recalculeze altfel traseul. 

Nativii Săgetător sunt radicali atunci când vine vorba de greșeli și cu greu acordă cea de-a doua șansă. În preajma sărbătorii de Valentine`s Day, aceștia vor rămâne singuri, însă dacă și tu ești sub acest semn zodiacal, nu-ți face probleme.

Știi cum se spune...ce-i al tău, al tău rămâne, așa că nu este exclus ca în viitorul apropiat să îți găsești sufletul pereche, chiar și după ce ai trecut printr-o dezamăgire amoroasă de zile mari.

Săgetătorii sunt sinceri, fideli și dedicați, așa că lucrurile vor merge mereu spre bine în viața lor, dacă vor reuși să-și găsească partenerul de viață potrivit, care să le înțeleagă nevoile și să-i ajute să evolueze întotdeauna. 

Chiar dacă aceste zodii vor rămâne singure înainte de Valentine`s Day, anul 2023 se anunță a fi unul cum nu se poate mai bun pentru ele, atât pe plan amoros, dar și pe plan profesional. La locul de muncă, toate le vor merge strună și se vor alege chiar cu promovări și măriri de salariu, fix când se așteaptă mai puțin. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net