Karma la locul de muncă. Zodiile șefi care vor da afară pe capete în anul 2023

Ultima actualizare:

Karma lovește și la locul de muncă, nu doar pe partea sentimentală, așa că trebuie să aveți mare grijă, pentru că sunt trei zodii care vor face ”prăpăd”. Nu vor mai fi iertători, așa că vor da oameni afară. Mulți. Motivul? CIne nu-și face treaba pleacă acasă!

zodii care imprumuta bani jpg

Karma la serviciu! Zodiile șefi care nu vor ierta niciun angajat!

Toată lumea are nevoie de un loc de muncă, avem facturi, copii, familii, vrem să plecăm în vacanțe, ne place să mâncăm bine, să trăim bine, însă nimic nu pică din cer. Trebuie să muncim pentru a ne îndeplini dorințele. Cine a mai tras chiulul la serviciu nu o mai poate face și de acum, pentru că șefii lor vor avea și un ochi la spate, cum vine vorba.

Așadar, sunt trei zodii de șefi care vor da afară oamenii incompetenți, nu vor mai ierta greșelile repetate, așa că aveți mare grijă cum vă faceți treaba la muncă.

Citește și: Amazoanele horoscopului. Ele sunt femeile care obțin orice își doresc și niciun bărbat nu le poate ține în frâu

Șefii din zodia Scorpion vin cu noi perspective anul acesta, vor să dovedească mai mult, iar pentru asta au nevoie de oameni pe care să se bazeze. Oricum, scorpionii sunt înnebuniți după muncă, le place să fie pe primul loc, să evolueze, iar dacă nu te pliezi după doleanțele lor profesionale s-ar putea să sari din schemă. Dacă ai un șef Scorpion, singura opțiune de a-l cuceri este de a face performanță. Pe ochi dulci, vorbe siropoase și scuze fără număr nu vei crește în fața lor, așa că mare grijă. Scorpionii pot fi cei mai de treabă oameni, însă nu-i călca pe coadă. 

Iată și: Karma nu uită și nu iartă. Zodiile care vor întâmpina mari probleme în luna ianuarie

Nativii din zodia Balanță care sunt șefi nu vor ierta prea multe. Nu vor fi atât de severi ca și Scorpionii, însă cu siguranță nu vor trece cu vederea peste greșelile de la muncă. Nu și a doua oară. S-ar putea să te trezești fără loc de muncă pe neașteptate, pentru că ei chiar sunt plini de surprize. Îți vor semnala o dată, apoi vei rămâne șomer fără explicații. Nu va avea nicio reacție, totul se va întâmplă direct și fără discuții. Șefii din zodia Balanță își fac planul din secunda doi, așa că sigur îți găsesc înlocuitor în timp ce semnează actele să te dea afară.

Mai sunt și șefii din zodia Gemeni, care chiar dacă par ei mai expansivi, când vine vorba de muncă nimic nu o să fie la fel cu starea pe care ți-o induc. Ai impresia că ei vor fi maleabili, drăguți, ceea ce este adevărat, însă nu și pe partea profesională. Zâmbind te vor da afară. Te vei trezi în mijlocul unei situații din care nu ai cum să mai ieși, pentru că nu există cale de întoarcere în cazul acestor nativi. Dacă arăți că ai aceleași interese ca și ei totul va fi perfect, altfel s-ar putea să ai alături un inamic, nu un prieten. Nu te amăgi cu o cafea, o petrecere sau alte întâlniri cu nativii din Gemeni. Ei își dau afară și cei mai buni prieteni, dacă nu-și fac treaba. Funcționează mai degrabă după principiul: nu există frate, soră când e vorba de muncă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net