Zodia care va începe săptămâna cu dreptul, la locul de muncă. Primește o promovare surpriză!

Vești bune pentru una dintre cele 12 zodii ale horoscopului, la început de săptămână! După ani buni de așteptare, aceasta o să primească premiul cel mare: o promovare la locul de muncă!

Zodia Taur va fi promovată la locul de muncă
Zodia Taur va fi promovată la locul de muncă

A trecut ceva timp de când nativul acesta luptă pentru o poziție mai bună la locul său de muncă, dar a venit ziua cea mare! Zodia Taur va primi o promovare la locul de muncă la începutul acestei săptămâni, iar bucuria va fi cu atât mai mare cu cât, din atâția colegi, ea va fi cea aleasă!

Zodia Taur primește promovarea mult-așteptată de la locul de muncă

Nativul Taur începe săptămâna cu dreptul! După ani de muncă și așteptare, a venit și mult-dorita promovare! La locul de muncă, zarvă mare. Șeful îl va chema luni în birou și îi va da vestea la care nici măcar nu se așteaptă.

Dintre atâția colegi, el va fi cel norocos. Mai ales pentru perioada în care s-a dedicat extrem de mult, în ultima vreme și a muncit cât 10 oameni la un loc! Deși credea că nu va observa nimeni, acest lucru a fost posibil. 

Nativii Taur care lucrează în companii multinaționale vor avea parte de o promovare pe domeniul lor. Cel mai probabil vor primi o avansare în post și vor coordona ei înșiși propria lor echipă.

Nativii Taur care lucrează în supermarketuri se vor alege cu un job mult mai bun. Specialiștii în astrologie susțin că promovarea o să vină și pentru ei, negreșit și că este posibil să fie transferați pe alt domeniu. 

Cei aflați sub zodia Taur, care lucrează în domeniu frumuseții și al sănătății vor fi contactați de numeroase echipe de filmare de la diverse televiziuni, pentru a-și promova proiectele pe micul ecran. În urma acestor lucruri, se vor alege cu o promovare, căci totul va fi un real succes!

Citește și - Zodia care va avea un Crăciun de coșmar. Va fi singură în zi de sărbătoare!

Zodia care rămâne fără loc de muncă, înainte de Crăciun

Dacă Taurii se bucură de realizări profesionale și promovări la locul de muncă la tot pasul, nativii Săgetător sunt foarte supărați din acest punct de vedere. Aceștia își pierd locul de muncă înainte de Crăciun și vor fi foarte dezamăgiți. 

Pierderea locului de muncă înainte de Crăciun poate însemna un singur lucru: o masă mai sărăcăcioasă....Pentru că nu mai are un job, nativul Săgetător nu va putea fi atât de darnic în ceea ce privește masa de sărbători și nici cadouri pentru cei dragi nu va mai putea cumpăra...

Mai mult, facturile pe care le va avea de plătit vor fi de-a dreptul colosale, așa că până se pune pe picioare puțin, este necesar să calculeze cu mare atenție fiecare bănuț în parte și să-l distribuie în funcție de importanța situațiilor. 

Chiar dacă nu va rămâne fără loc de muncă înainte de sărbători, și nativul Capricorn va avea problema cu job-ul. Sarcinile prea multe îl vor da peste cap și va încerca să găsească ceva soluții pentru a schimba acest lucru. 

Sărbătorile vor fi, pentru nativul Capricorn, un prilej bun de a medita asupra tuturor lucrurilor din viața lui, dar mai ales asupra celor legate de job. S-ar putea ca anul 2023 să-l găsească în postura de a-și schimba locul de muncă, din cauza nemulțumirilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net