Zodia care se desparte în decembrie. Nativii care rămân singuri de sărbători

Ultima actualizare:

Luna decembrie, ultima din an, este una care poate inspira nativii zodiilor să ia anumite decizii privind schimbări majore în viață, majoritatea fiind influențați, mai ales de începutul unui nou an, care vine cu stabilirea anumitor deziderate. Atenție, însă, la zodiile temperamentale, care pot lua decizii impulsive.

Finalul de an poate fi unul dramatic pentru nativii din Leu
Finalul de an poate fi unul dramatic pentru nativii din Leu

Astrele indică posibile probleme sentimentale pentru lei, una dintre cele mai temperamentale zodii. Conform astrologului Lorina, exact leii trebuie să acorde atenție sporită planului relațional, în ultima lună a anului. „Puteți acționa greșit, fie prin subtilități cu intenții de a manipula comportamentul partenerului, fie prin acțiuni directe care să ajungă să rănească pe celălalt, indiferent că e vorba despre asociații de afaceri sau cei din planul amoros”, arată horoscopul realizat de Lorina.

Totuși, nativii din zodia Leu au parte și de o „portiță”, mai ales dacă și-ar domoli orgoliul. „Dacă vă opriți puțin și analizați cât de cât obiectiv situația, realizați că, deși erați convins că ați ales calea potrivită, undeva pe drum ați fost deturnat către acțiuni cu rezultate și efecte mai curând malițioase”, mai spune Lorina. Astfel probabilitatea ca leii să acționeze impulsiv este destul de ridicată, la final de an, în luna decembrie, mulți dintre acești nativi riscând rămână fără partener sau parteneră.

Bineînțeles, acest tip de probleme se pot extinde, din păcate, chiar și în mediul profesional, conflictele riscând să vizeze chiar mediul de lucru al leilor. Astfel, o atitudine mai relaxată și, preventiv, chiar distantă, ar fi mai „sănătoasă” înainte de Revelion.

Totodată, ideal ar fi ca partenerii care trăiesc lângă un leu sau o leoaică să dea, la rândul lor, dovadă de mai multă clemență, mai ales că acești nativi au anumite calități dovedite: au inițiativă, sunt atașați și sar mereu în ajutorul celor dragi. 

Despre zodia Leu se spune că e o fire libertină şi îşi doreşte să aibă alături un nativ care să nu-i îngrădească libertatea. Aşadar,poate face casă bună cu o Balanţă, cu un Săgetător, Berbec, Geamăn sau cu un nativ născut în zodia Vărsător. Relaţia Leu-Leu poate funcţiona doar dacă există o bună comunicare în cuplu. Așa că, mare atenție în ultima lună a anului!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net