Cum se ințeleg, de fapt, Neti Sandu și Andreea Esca. Renumitul astrolog a dezvăluit totul

Ultima actualizare:

Două dintre marile vedete de la Pro TV, Neti Sandu și Andreea Esca, lucrează de o viață la trustul din Pache Protopopescu. Le vedem zi de zi pe ecran, ne-au fermecat prin profesionalismul lor, dar nimeni nu știe cum se înțeleg cu adevărat cele două vedete. Ei bine, renumitul astrolog a dat cărțile pe față și a vorbit fără ocolișuri despre relația pe care o are cu prezentatoare știrilor de la ora 19.

Neti Sandu Florin Busuioc Andreea Esca jpg

Neti Sandu, despre relația cu Esca: „Ne întâlnim doar pe la evenimente”

În vârstă de 63 de ani, Neti Sandu e mereu o prezență agreabilă la matinalul de la Pro TV. De atâția ani, vedeta prezintă astrele și le indică oamenilor ce așteptări pot avea de la ziua care se deschide în fața lor.

În schimb, Andreea Esca intră în acțiune seara, atunci când anunță cele mai importante evenimente ale zilei. Cea mai cunoscută prezentatoare TV din România a intrat în Pro TV acum aproape 27 de ani.

După cum spuneam, cele două doamne au făcut istorie la TV. Și, totuși, cum se înțeleg după atația ani?  Întrebată ce relație are cu Andreea Esca, Neti Sandu a transmis că cele două se văd doar la evenimente. Totodată, astrologul a dezvăluit care este marea calitate a colegei sale.

Neti Sandu, despre Andreea Esca: „Asta e marea ei calitate”

Neti Sandu a rostit numai cuvinte frumoase despre Andreea Esca, despre care spune că e „constantă” în relația cu oamenii din jurul ei. De altfel, astrologul consideră că aceasta este o „extra calitate” a prezentatoarei știrilor de la ora 19.

„Andreea e neschimbată, e constantă în felul ei de a se purta cu oamenii, ceea ce mi se pare o extra calitate.

Suntem la ore diferite, ne întâlnim doar pe la evenimente, dar e ca și cum nu ne-am văzut de ieri. Asta e marea ei calitate”, a declarat Neti Sandu pentru VIVA.

Ce spune despre un alt coleg vechi de la Pro TV

Neti Sandu a vorbit și despre un alt coleg de la Pro TV pe care îl cunoaște de foarte mult timp. Este vorba de simpaticul și îndrăgitul Florin Busuioc. Cei doi se ciocnesc adesea pe post, atunci când prezentatorul rubricii meteo este în tura de dimineață.

Despre Busu, Neti Sandu spune că este un om imparțial, dar aude tot ce se întâmplă în jurul său.

„Busu e mai absent așa la tot ce se întâmplă în jur, dar aude tot, știe tot, e un suport mental, emoțional constant și necesar în lumea asta, unde suntem foarte multe fete. Și el are o imparțialitate”, a precizat Neti Sandu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net