Ce meserie a avut Neti Sandu, înainte să lucreze la PRO TV?

Neti Sandu a început să lucreze în televiziune, la PRO TV, la 38 de ani. Până atunci, prezentatoarea TV își câștiga existența dintr-un domeniu diametral opus. Să iasă din zona de confort după atâția ani în câmpul muncii a fost dificil, dar iată că vedeta a reușit și își amintește cu drag de tinerețe. 

stanga
dreapta
Neti Sandu (60 de ani), realizatoarea horoscopului zilnic spune că viaţa de azi e mai complexă decât cea pe care şi a imaginat o în adolescenţă jpeg
4 neti sandu are coronavirus 2 jpg jpeg
neti sandu jpeg
1 neti sandu png png
neti sandu si andreea esca la europa fm jpg jpeg
neti sandu in tinerete jpg jpeg
neti sandu tanara jpg jpeg
2 neti sandu fara machiaj jpg jpeg
neti sandu jpeg
neti sandu jpeg
6 neti sandu nu are copii 1 jpg jpeg
6 neti sandu are coronavirus 1 jpg jpeg
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
3 neti sandu are coronavirus 3 jpg jpeg
1 neti sandu 62 de ani jpg jpeg
neti sandu 1 jpeg
neti sandu jpeg
1 neti sandu in tinerete jpg jpeg
horoscop zilnic 10 decembrie 2021 neti sandu jpeg
neti sandu horoscop 13 decembrie png
neti sandu jpg
Neti Sandu prezintă horoscopul
neti sandu jpg
neti sandu jpg
neti sandu canta jpg
neti sandu
horoscop 18 ianuarie 2022 neti sandu jpg
Neti Sandu jpeg
Neti Sandu 1 webp
neti sandu
neti sandu
neti sandu
neti sandu
neti sandu
neti sandu jpg
neti sandu
neti sandu
la multi ani neti sandu cele mai frumoase urari de la colegi ze o minune de femeie 1 7 size23 png

Neti Sandu a făcut cu totul altceva înainte să devină prezentatoarea horoscopului de la Pro TV 

Neti Sandu a avut o meserie normală înainte să ajungă „doamna horoscopului românesc”, așa cum mulți dintre noi o cunoaștem.  Programul de lucru era unul clasic, de dimineață până după-amiaza, însă avea suficient timp liber pe care îl investea în pasiunea sa: cititul.

De interes: Şase zodii se pregătesc pentru câștiguri pe plan financiar. Vești bune de la Neti Sandu

Neti Sandu recunoaște că în perioada în care a fost bibliotecar la un institut de proiectări și arhitectură dedica mult timp studiului. 

„Viața mea era destul de monotonă, să zic așa, pentru că trebuia să respect programul de la 8.00 la 16.30, dar în timpul acesta am făcut și facultatea, am citit foarte mult – era ca și cum urcam un munte și mă îmbogățeam pe măsură ce ajungeam în vârf.

Așa mi s-a părut perioada aceea, deși era o perioadă monotonă, profesional vorbind, în timpul acesta acumulările de cunoștințe și studiile pe care le-am făcut m-au îmbogățit. Creșterea de aici am simțit-o, din studiu.”, a declarat Neti Sandu, pentru revista VIVA.  

Și-a făcut curaj și, într-un final, a dat meseria de bibliotecar pe cea de prezentator TV .

Important de urmărit și: Drama trăită de Neti Sandu din cauza mama sale: «Nu m-a înțeles niciodată. Mă cataloga ca fiind rea»

Mai jos aveți un video dintr-un podcast realizat de Damian Drăghici, unde Neti a fost invitată și a vorbit despre viața sa. Și în cadrul interviului a spus lucruri importante despre ea.

Primul loc de muncă în media a fost la PRO FM

Neti Sandu a lucrat apoi la PRO FM, împreună cu George Mihăiță, directorul Teatrului de Comedie. Acolo a fost remarcată de Florin Călinescu și nu a durat mult până să îi propună un interviu. Ajunsă la PRO TV, vedeta a fost surprinsă să afle că nu trebuie să dea probe și că transferul de la radio în televiziune depinde, acum, exclusiv de ea.  

„Eu eram cu George Mihăiță, la PRO FM, și cei care m-au chemat mă știau de acolo. Mi s-a spus că s-a format o echipă TV care va intra la un matinal și că mă cheamă domnul Florin Călinescu.

Am venit și mi-au zis: „Gata, trebuie să zici horoscopul și atât!. Eu nu am dat probe. Am venit după un an de zile în care ei repetau la perete, iar pe mine m-au chemat cu două săptămâni înainte de a începe emisiunea și au zis: „Gata, asta a fost!. Așa a fost castingul meu: prezentat și rămas”, a mai mărturisit prezentatoarea TV. 

Cu toate acestea, nu a luat decizia imediat. S-a gândit bine la șansa primită și, după luni bune, a semnat contractul: „Sinceră să fiu, nu am avut curaj de la început. Cei de aici îmi ziceau: „Hai, vino și semnează contractul!, dar mie îmi era frică, pentru că eram în vârstă comparativ cu echipa formată din tineri de 18 ani (eu aveam 38). Mă gândeam că nu au cum să mă păstreze. Îmi era groază să renunț la munca mea, care avea o continuitate, mi s-a părut că e o aventură în necunoscut și am amânat 6 luni până să am curajul să semnez contractul.” 

Neti Sandu a trăit o serie de suferințe. Rar vorbește despre ele  

Pe plan profesional, vedeta nu poate ascunde nimic, o vedem zilnic. La capitolul viață personală, însă, Neti Sandu este o persoană foarte discretă. A fost căsătorită în tinerețe, la 24 de ani, dar mariajul s-a încheiat după doar doi ani.

Și-a refăcut viața, era fericită și totul mergea perfect, dar a fost părăsită. Și nu oricum, căci partenerul i-a lăsat un singur bilet, prin care explica decizia. Atât, nimic mai mult. 5 ani a suferit Neti Sandu și a mers inclusiv la psiholog, pentru a depăși trauma. De atunci, a rămas singură și nu a dorit să își refacă viața.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg