Ce trucuri de frumusețe are Neti Sandu la 63 de ani. «Aș vrea să îmi fac niște corecții»

Invitată în platoul unei emisiuni, Neti Sandu a dezvăluit care sunt trucurile sale pentru a se menține tânără la 63 de ani, dar și ce părere are despre intervențiile de natură estetică. Iată declarațiile celebrului astrolog!

Ce trucuri de frumusețe are Neti Sandu la 63 de ani Foto: Arhivă
Ce trucuri de frumusețe are Neti Sandu la 63 de ani Foto: Arhivă

Prezintă horoscopul de la Pro TV de-o viață și parcă a rămas neschimbată! Multora nu le vine să creadă când aud că Neti Sandu are 63 de ani, bănuind-o chiar pe vedeta de televizune că ar fi apelat, de-a lungul timpului, la anumite intervenții estetice. 

Trucurile de frumusețe ale lui Neti Sandu

Neti Sandu a fost invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, unde a vorbit și despre secretele frumuseții după vârsta de 60 de ani. Neti Sandu are 63 de ani, însă nu își arată vârsta, așadar cu toții sunt curioși la ce trucuri apelează astrologul știrilor Pro TV.

Neti a dezvăluit că își cumpără creme de la Plafar, de regulă, cât mai naturale, și folosește capsule cu colagen și acid hialuronic pentru față. Aceasta a mărturisit că a început să folosească creme pentru față abia după vârsta de 40 de ani.

Citește și: Viața nefardată a lui Neti Sandu, povestită chiar de ea. Cum a ajuns astrolog

Cremele le iau de la Plafar, pe cele mai puțin procesate. Folosesc acum ceva cu arbore de Manuka. Și mai sunt și niște capsule cu colagen și acid hialuronic. Mai am niște ventuzele cu care îmi fac așa câte o ciupitură.

De vreo 10-15 ani am început să mă dau cu cremă, pentru că înainte nu suportam. Trebuia să scârțâie fața, acum nu mai merge așa că simt că nu am aer dacă nu mă dau cu cremă.”, a dezvăluit Neti Sandu, în emisiunea anterior menționată.

Are sau nu Neti Sandu intervenții estetice?

Deși mulți au bănuit-o pe Neti că ar fi apelat la intervenții de natură estetică, astrologul de la Pro TV a explicat că nu a apelat niciodată la medicul estetician. Cu toate acestea, Neti Sandu a dezvăluit că s-a gândit la un moment dat să facă niște corecții la nivelul feței, însă i-a fost teamă.

Aș vrea să îmi fac niște corecții, dar îmi e frică, pentru că nu mai știu ce se întâmplă după. Pielea e deja obosită și nu cred că vrea îmbunătățiri din astea. Pe stradă nu mă machiez decât gene, puțin blush.

Pentru afară am niște creme mai scumpe, care au particule reflectorizante și picățele din alea cu aur. Nu merg la tratamente cosmetice, pentru că nu știu dacă e mai bine decât ce fac eu.”, a mai explicat pezentatoarea horoscopului de la Știrile Pro TV.

Neti Sandu și-a lăsat părul puțin mai lung

Neti Sandu a dezvăluit și că a ales să își lase părul să mai crească și că de regulă și-l tunde singură, urmând ca un hairstylist să îi retușeze frizura. Nu vă temeți, nu a renunțat la tunsoarea ei emblematică! De asemenea, vedeta TV preferă să își facă singură și manichiura și pedichiura.

Acum sunt cu părul puțin mai lung dacă observați. Îmi place așa, dar se aranjează mai greu. Andreea Marinescu (colega ei de la Pro TV n.r) și cu hairstylista mi-au zis să îmi las părul mai lung. Am încercat să mă tund singură. M-am tuns perfect după gustul meu, dar Ana m-a retușat. Manichiura și pedichiura mi le fac singură. Nu pot să mă dau cu ojă, dar îmi place să mă îngrijesc așa.”, a mai spus Neti.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net