Horoscop Neti Sandu pentru 23 februarie: Comunicarea Leilor cu partenerul e deficitară

Neti Sandu, specialistul în astrologie al Știrilor PRO TV, a adus previziunile astrale pentru ziua de 23 februarie 2022. Azi vom duce o luptă pentru echilibru.

Neti Sandu, astrologul Pro TV
Neti Sandu, astrologul Pro TV

Neti Sandu anunță că vibraţia zilei este 5. Ne pot reuşi mai multe lucruri, ne reinventăm. Ziua de azi este despre curaj, trebuie să îndrăznim.

Iată cum arată horoscopul zilnic pentru fiecare zodie! 

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU 22 FEBRUARIE 2022

BERBEC

Berbecii îşi dau întâlnire cu cineva care vrea să aibă o relaţie cu ei.  Au tot felul de idei pe care le  pune în practică, chiar cu ajutorul cuiva care nu îi lasă la greu. 

TAUR

Nativii din Taur vor ieşi la o plimbare sau la o cafea cu cineva care vrea să lege o relaţie cu ei, iar dacă lucrurile merg bine, le vor da o şansă.  Vor negocia o afacere, doar că nu se pun de acord cu cei care le fac propunerea.

GEMENI

Gemenii au succes la examene, vor avea o zi în care totul ca merge bine în sfera comunicării. Vor avea loc tot felul de discuţii, pentru a se implica în diverse proiecte, dar nu dau un răspuns imediat.

RAC

Racii au atins acel prag de maturitate de care e nevoie pentru a face marele pas şi, dacă au o relaţie cu cineva, vor ajunge la căsătorie.  Vor semna nişte acte, primesc înapoi bunuri sau finalizează un proces. 

LEU

Leii se ocupă de asepecte care ţin de casă, iar partenerul de viaţă de oferă o mână de ajutor. Comunicarea lor este, însă deficitară.  Vor obţine cu greu o finanţare de care au nevoie. 

FECIOARĂ

Fecioarele au nevoie de o familie, aşa că îşi fac planuri să găsească pe cineva care să fie mereu lângă ei. 

BALANȚĂ

Balanţele au spor la treaba în grup şi, dacă au succes aşa, vor repeta experienţa. Vor mai pune la punct câteva lucruri în casă, după ce vor găsi câteva reduceri care le plac. 

SCORPION

Scorpionii dau dovadă de generozitate şi vor ajuta nişte rude apropiate cu un eveniment festiv. Vor achita o parte dintre datoriile financiare pe care le mai au.

Săgetător

Săgetătorii vor să schimbe casa. Vor viziona apartamente sau vor mai ridica un etaj dacă stau la curte. Vor primi veşti şi bune şi proaste, dar vor ştii cum să rezolve orice problemă.

CAPRICORN

Capricornii urmează nişte cursuri noi, care le plan mult şi îi ajută, dar mai trebuie să pună şi în practică ce au învăţat. Sunt foarte ocupaţi şi vor face schimbări majore. 

VĂRSĂTOR

Vărsătorii se vor reconecta cu un partener cu care au mai lucrat şi de care au fost mulţumiţi. Iau o ofertă de lucru în serios şi ar putea câştiga nişte bani în plus. 

Pești

Peştii vor primi un bonus, pentru munca sumplimentară pe care o depun. Vor face mai multe achiziţii care sunt de folos întregii familii.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net