Zodiac chinezesc pentru 2022. Bivolul are un an plin de provocări

Ultima actualizare:

Zodiac chinezesc pentru toți nativii care așteaptă cu nerăbdare să afle ce le prezic astrele în 2022. Pentru mulți, anul ce urmează va unul cu multe provocări, cu câștiguri astronomice, dar mai sunt și nativi care nu sunt atât de norocoși. Iată care sunt cele mai norocoase zodii. 

Zodiac chinezesc pentru anul 2022. Sursa foto: Darkmoon_Art / Pixabay.com
Zodiac chinezesc pentru anul 2022. Sursa foto: Darkmoon_Art / Pixabay.com

Zodiac chinezesc pentru 2022

  • Șobolan

Veți avea un an plin de ispite, poate fi vorba de alimentație, vacanțe sau chiar de plăceri carnale. Încercați să nu depășiți anumite limite, testați terenul. Șobolanul are tendința să se arunce cu capul înainte în 2022. Aveți grijă și la finanțe, e posibil să faceți multe plăți nejustificate. 

  • Bivol

Voi sunteți foarte siguri pe voi, iar pentru asta veți avea numai de câștigat. Provocările se țin și de voi, motiv pentru care anul 2022 va fi pentru Bivol un an al încercărilor. Nu vă pierdeți speranța atunci când vă veți simți copleșiți de anumite situații. 

  • Tigru

Pe voi vă așteaptă multe drumuri. Veți fi ba în stânga, ba în dreapta. Puțin debusolați de niște energii mai puțin bune din jurul vostru. Dar nu-i problemă, veți realiza care sunt problemele și singuri vă veți duce pe un drum prietenos, cu mai puține obstacole. 

  • Iepure

Sunteți în direcția bună, aveți multe planuri, iar toate astea se vor materializa în 2022. Aveți grijă, însă, pentru că totul depinde de voi, de modul în care o să administrați și situațiile neplăcute. Dragostea este și ea în flăcări, deci totul pare să meargă ca pe roate în anul 2022 pentru Iepure. 

  • Dragon

Anul 2022 va fi pentru Iepure ca o gură de aer proaspăt. Vă veți trezi la viață la propriu. Schimbați anturaje, schimbați casa, poate, ori vă apucați de reamenajare. Ceva frumos și bine se întâmplă la voi în familie. Un nou membru. La voi sau la rude. 

  • Șarpe

Zodiacul chinezesc anunță că nativii din Șarpe par să aibă un început de an mai puțin favorabil, dar se vor redresa începând cu martie. Focusați-vă pe problemele reale, care contează, lăsând la o parte dramele care vă înconjoară. Toate efectele negative ale celorlalți nu vor face altceva decât să vă tragă în jos.

Zodiac chinezesc pentru anul 2022. Sursa foto: Eyestetix Studio/Unsplash.com
Zodiac chinezesc pentru anul 2022. Sursa foto: Eyestetix Studio/Unsplash.com
  • Cal

Sunteți plini de viață, iar anul 2022 va fi pentru Cal unul în care va investi mult în propria persoană. Mai lăsați și pentru alții, nu mult, ce-i drept, dar încercați să mai dați un telefon și oamenilor care contează pentru voi, ori voi pentru ei. Dragostea și banii se reglează pe la jumătatea lui mai.

  • Capră

Se anunță o perioadă greoaie, poate în prima jumătate a anului. Stați cam prost cu finanțele. Vă reveniți! Sărbătorile din 2021 vă cam strâng buzunarul, însă nu disperați. Se găsesc soluții prin vară, după ce accesați niște fonduri, o moștenire, vin niște bani către voi.

  • Maimuță

Zodiacul chinezesc anunță că Maimuța va avea un an glorios, cu multe evenimente, multe chiar pe placul lor. Va culege roadele anului 2021. Trebuie să fiți atenți și la sănătate, aveți ceva boli cronica unii dintre voi, alții în dezvoltare.

  • Cocoș

Marii Înțelepți din Orient anunță vremuri cu multă muncă pentru nativii Cocoș, dar, până la urmă, dacă nu încercați să obțineți totul prin forțe proprii nu veți învăța nimic. Dragostea este și ea una cu suișuri și coborâșuri. Aveți răbdare, veți fi de succes, ține doar de voi.

  • Câine

Câinele cam fuge de responsabilități, însă cu câte încercați să scăpați de probleme pe calea ușoară, cu atât veți realiza că tot la voi se întorc. Mai bine le înfruntați și vedeți ce iese. Sigur învățați ceva din asta.

  • Mistreț

Zodiacul chinezesc anunță că Mistrețul în 2022 va fi cu adevărat norocos. Pe plan profesional și în dragoste veți fi de neclinitit. Ce-i drept, aveți și o energie fantastică. Poate o luați de la niște persoane dragi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net