Compatibilitățile în dragoste din zodiacul chinezesc. Ce zodii ajung la căsătorie

Ultima actualizare:

Astrele arată și în zodiacul Chinezesc că iubirea și atracția se poate înfiripa cu ușurință între anumite zodii, în timp ce altele ajung cu greutate la o relație de cuplu, sau chiar deloc!

Compatibilitățile în dragoste din zodiacul chinezesc Foto: Pixabay
Compatibilitățile în dragoste din zodiacul chinezesc Foto: Pixabay

Iată care sunt compatibilitățile în dragoste ale celor 12 semne zodiacale din zodiacul Chinezesc!

Șobolan

Pentru semnul zodiacal Șobolan cea mai bună soluție în iubire poate să vină chiar din partea aceleiași zodii. Alte semne compatibile cu șobolanul sunt și Boul, Dragonul sau Maimuța.

Șobolanul și Șobolanul: amândoi sunteți dedicați relației voastre și vă simțiți profund atașați de viața de familie. Vă cunoașteți atât de bine încât nu există secrete. Sunteți un cuplu potrivit și calculat.

Șobolanul și Boul: Sunteți un cuplu fericit cu dorința de a întemeia o familie și de a vă asuma amândoi responsabilitatea. Aveți caractere complementare și vă veți ajuta reciproc în viața de muncă, dar și acasă.

Șobolanul și Maimuța: amândoi vă puteți înțelege și tolera unul pe celălalt. Sunteți capabili să lucrați împreună și să vă susțineți reciproc. Înțelegerea pe care v-o oferiți reciproc este cea mai bună soluție atunci când apar probleme în cuplu.

Cele mai puțin compatibile zodii: Iepurele, Calul și Cocoșul. Șobolanul și Iepurele ajung la monotonie, în timp ce cu Calul va exista agresivitate în cuplu. Șobolanul și Cocoșul nu se înțeleg unul pe altul, astfel cuplul iese din discuție.

Boul

Pentru Bou, Șobolanul este o soluție dacă vă doriți viață de familie. Șarpele este partenerul ideal, însă nici Cocoșul nu este de ignorat.

Boul și Șobolanul: formați un cuplu extrem de fericit, care se va gândi imediat la întemeierea unei familii, ambii parteneri dorind să își împartă responsabilitățile în cuplu.

Boul și Șarpele: sunteți cuplul ideal. Ambii aveți aceleași aspirații în viață și vă îndreptați în aceeași direcție din toate punctele de vedere.

Boul și Cocoșul: fără îndoială, sunteți un cuplu fericit și armonios. Ambii aveți abordări practice și responsabile asupra vieții.

Cele mai puțin compatibile zodii: Tigru, Cal, Capră sau Maimuță. Boul și Tigrul nu au prea multe lucruri în comun, iar Boul și Calul au personalități mult prea diferite. La Bou și Capră poate apărea dezamagire în cuplu, iar la Bou și Maimuță intervine neîncrederea.

Tigrul

Tigrul este cel mai compatibil cu Calul, Câinele sau Porcul.

Tigrul și Calul: amândoi sunteți sociabili și dezinvolți, ceea ce vă face un cuplu plin de viață și potrivit.

Tigrul și Câinele: sunteți un cuplu iubitor, cu personalități fermecătoare. Vă înțelegeți și vă susțineți reciproc și știți să vă oferiți și spațiul personal de care aveți nevoie.

Tigrul și Porcul: sunteți un cuplu ideal și devotat și vă încurajați mereu unul pe celălalt. Amândoi sunteți vioi și acordați importanță bunăstării celuilalt. Aveți încredere unul în celălalt, aveți activități comune și vă simțiți liberi și relaxați când sunteți împreună.

Cele mai puțin compatibile zodii: Bou, Șarpe, Capră sau Maimuță. Tigrul și Boul sunt ambii încăpățânați și nu se înțeleg. În relația cu Șarpele apar incertitudini și lipsa de a fi deschis unul cu celălalt. Tigrul și Capra au personalități prea diferite, în timp ce Tigrul și Maimuța nu au valori comune.

Iepurele

În amor, Iepurele ar trebui să-și caute un partener din zodia Capră, Câine sau Porc.

Iepurele și Capra: ambele zodii sunt blânde și bune la rezolvarea disputelor. Căsătoria lor este predispusă la fericire, fără prea multe conflicte.

Iepurele și Câinele: Câinele este cel mai bun semn zodiacal pentru Iepure. Amandoi iubiți viața, familia și sunteti sociabili. Aveți multe lucruri în comun și vă pasă mult de sentimentele celuilalt. 

Iepurele și Porcul: ușor de mulțumit, Iepurele și Porcul sunt de obicei fericiți unul cu celălalt. Nu sunteți pretențioși cu viața și v-ați simți împliniți în relația voastră, care ar duce rapid la o căsnicie.

Cele mai puțin compatibile zodii: Șobolan sau Cocoș. Iepurele crede că Șobolanul este iresposabil, în timp ce Șobolanul e exasperat de atenția la detalii a Iepurelui. Iepurele și Cocoșul nu reușesc să facă bani împreună deloc și își vor aduce mereu tot felul de reproșuri.

Foto: China Highlights
Foto: China Highlights

Dragonul

Cele mai compatibile zodii: Șobolan, Maimuță sau Cocoș.

Dragonul și Șobolanul: sunteți un cuplu înțelept din punct de vedere financiar, care va întemeia o familie stabilă și destul de înstărită.

Dragonul și Maimuța: sunteți un cuplu ideal. Ambii sunteți firi romantice și sensibile. Aveți bune abilități interpersonale și sunteți populari printre cunoștințele voastre. Vă admirați reciproc și vă străduiți împreună să atingeți obiective comune.

Dragonul și Cocoșul: amândoi sunteți oameni inteligenți, capabili și independenți. Trebuie să comunicați în continuare însă pentru a vă asigura că vă înțelegeți de minune.

Cele mai puțin compatibile zodii: Câine. Dragonul și câinele au un cuplu plin de conflicte. Amândoi sunteți temperamentali și agresivi și trebuie să faceți eforturi suplimentare pentru a face relația să meargă.

Șarpele

Cele mai compatibile zodii: Boul sau Cocoșul.

Șarpele și Boul: sunteți un cuplu profund atașat și bazat unul pe celălalt. Amandoi sunteti prudenti, realiȘti si harnici.

Șarpele și Cocoșul: vă completați unul pe celălalt și sunteți mulțumiți de relația voastră. Aceasta are efecte pozitive asupra amândurora și vă face viața mai bună. Vă înțelegeți destul de bine și sunteți dispuși să vă sprijiniți unul pe celălalt.

Cele mai puțin compatibile zodii: Tigru, Cal sau Porc. Șarpele și Tigrul sunt ambii impulsivi, suspicioși și duri, motiv pentru care nu se pot înțelege bine. Șarpele și Calul nu sunt foarte atașați unul de celălalt, în timp ce Șarpele și Porcul au personalități mult prea diferite.

Calul

Cele mai compatibile zodii: Tigru, Capră sau Câine.

Calul și Tigrul: sunteți un cuplu cu multe în comun și vă străduiți pentru aceleași obiective. Amândoi sunteți energici, ceea ce aduce multă fericire relației. În ceea ce privește îndatoririle de familie, vă înțelegeți reciproc și aveți o cooperare bună.

Calul și Capra: sunteți un cuplu complementar și fericit. Aveți talente și personalități diferite, dar împărtășiți obiective și valori comune. Relația voastră scoate la iveală tot ce este mai bun din amândoi și vă compensează neajunsurile.

Calul și Câinele: veți avea o relație de durată și veți putea chiar îmbătrâni împreună. Amândoi sunteți spirite libere și energicie, bune și la ordine și coordonare însă.

Cele mai puțin compatibile zodii: Șobolan, Bou sau Șarpe. Calul și Șobolanul au opinii diferite și nu formează un atașament de durată. Calul și Boul nu prea au chestii în comun, iar cu Șarpele apare o problemă de încredere, la care ar trebui să lucrați din greu.

Capra

Cel mai compatibile zodii: Iepure, Cal, Capră sau Porc.

Capra și Iepurele: sunteți un cuplu ideal. Amândoi sunteți atenți și grijulii, ceea ce face relația voastră să fie foarte fericită.

Capra și Calul: sunteți puternic atașați unul de celălalt și vă susțineți unul pe celălalt, ceea ce face relația voastră stabilă.

Capra și Capra: sunteți atașați unul de celălalt și vă bazați unul pe celălalt. E multă emoție și mult efort în relația voastră și vă iubiți profund. Caprele sunt pro familie, fiind foarte susținătoare și încurajatoare.

Capra și Porcul: sunteți un cuplu foarte drăguț. Amândoi sunteți profund atașați de viața de familie și sunteți dispuși să faceți compromisuri. Rareori există conflicte în relația voastră.

Cele mai puțin compatibile zodi: Bou, Tigru sau Câine. Capra și Boul trebuie să facă eforturi pentru ca relația să meargă. Capra romantică și dulce ar putea să nu se înțeleagă cu Tigrul dur și sălbatic. Capra și Câinele sunt dispuși să facă eforturi pentru relația lor, însă de cele mai multe ori se va ajunge la despărțire.

Maimuța

Cele mai compatibile zodii: Șobolan, Dragon sau Câine.

Maimuța și Șobolanul: sunteți un cuplu capabil să construiască o familie înstărită. Aveți obiective comune și vă susțineți unul pe celălalt.

Maimuța și Dragonul: amândoi sunteți ambițioși și pozitivi și aveți perspective comune. Căsătoria dintre voi ar reprezenta o legătură traină și frumoasă. Amândoi cunoașteți importanța prețuirii și înțelegerii reciproce. 

Maimuța și Câinele: vă tratați reciproc într-un mod apreciativ și cunoașteți nevoile celuilalt. Amândoi veți deveni mai maturi prin căsătorie.

Cele mai puțin compatibile: Boul sau Tigrul. Boul și Maimuța sunt ambii încăpățânați și nu vor să facă compromisuri. În relația dintre Maimuța și Tigru, ambii se concentrează pe ei înșiși și nu își asumă responsabilitățile familiale.

Cocoș

Cele mai compatibile zodii: Boul, Dragonul sau Șarpele.

Cocoșul și Boul: Sunteți un cuplu care câștigă admirația tuturor și va trăi fericit până la adânci bătrâneți. Amândoi sunteți responsabili față de familia voastră și devotați.

Cocoșul și Dragonul: căsnicia voastră va fi un model pentru ceilalți. Datorită personalităților și abilităților voastre, vă potriviți perfect. Vă înțelegeți și vă ajutați unul pe celălalt și sunteți un cuplu afectuos.

Cocoșul și Șarpele: sunteți amândoi sensibili și rezonabili, ceea ce vă poate ajuta să vă acceptați diferențele. Vă susțineți unul pe celălalt, ceea ce poate aduce efecte pozitive în cariera și viața de familie.

Cele mai puțin compatibile zodii: Șobolan sau Iepure. Cocoșul și Șobolanul se vor certa pe tot felul de subiecte, în timp ce Cocoșul și Iepurele ar forma un cuplu în care nu ar exista prea multă iubire.

Câinele

Cele mai compatibile zodii: Tigru, Iepure, Cal sau Maimuță.

Câinele și Tigrul: v-ați născut să fiți un cuplu. Sunteți amândoi idealiști, optimiști, buni și generoși. 

Câinele și Iepurele: amândoi sunteți sinceri unul cu celălalt, iar relația voastră este fericită și armonioasă. În relația voastră vă puteți arăta adevărata „față”, dar asta nu vă pune în conflicte.

Câinele și Calul: deși vă lipsește uneori comunicarea și înțelegerea, amândoi sunteți dispuși să vă îmbunătățiți și să faceți eforturi pentru ca relația să meargă. Puteți întemeia o familie fericită și plină de viață prin efort reciproc.

Câinele și Maimuța: căsnicia voastră va dura mult și vă va ajuta să vă atingeți obiectivele comune, atât timp cât sunteți toleranți unul față de celălalt.

Cele mai puțin compatibile zodii: Dragon sau Capră. Câinele și Dragonul nu sunt foarte sinceri unul cu celălalt, în timp ce Câinele și Capra au personalități diferite și pot apărea tot felul de conflicte.

Porcul

Cele mai compatibile zodii: Tigru, Iepure sau Capră.

Porcul și Tigrul: sunteți un cuplu puternic. Sunteți atrași unul de celălalt și știți să vă mulțumiți unul altuia. Amândoi sunteți motivați și dinamici, iar meritele și obiectivele dumneavoastră comune compensează adesea posibilele conflicte.

Porcul și Iepurele: sunteți mulțumiți unul de celălalt. Amandoi admirați meritele celuilalt și sunteți dispuși să faceți eforturi pentru familie.

Porcul și Capra: Sunteți un cuplu adorabil și inseparabil, fiind profund îndrăgostiți unul de celălalt. De asemenea, sunteți dispuși să faceți compromisuri.

Cele mai puțin compatibile zodii: Șarpele. Amândoi ar trebui să prețuiți meritele celuilalt, altfel relația voastră s-ar putea destrăma, informează China Highlights.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net